3 х „сбогом” на излишните килограми!

x


Ето че зимата си отива, а пролетта нетърпеливо пристъпва. Преглеждайки дрехите от пролетно-летния си гардероб, крадешком поглеждате в огледалото корема и задните си части. Даааа, през зимата някой добре се е отдал на разточителство! Важно е обаче бързо да се върнем в играта, за да се разделим с нежеланите килограми, натрупани през последните месеци.

Според някои изследвания килограмите, които обикновено качваме през зимата, се равняват на тежестта на половин голям камък! Ето три лесни съвета, с чиято помощ през следващите четири седмици ще се разделите с нежеланите килограми.Съвет 1: Пийте повече вода.

Водата е най-подходящото средство за топене на мазнините. Тялото ни е създадено от над 60% вода и това я прави от съществено значение за нашите жизнени функции. Водата помага за извеждането на токсините от организма, за прочистване на вътрешностите и по този начин спомага за загубата на телесни мазнини и отделянето на излишъка от натрупания натрий. Когато консумирате повече храна и алкохол, пиете по-малко количество вода, а това кара тялото ви да натрупва излишни мазнини и вода и в резултат се появяват няколко нежелани килограма. Постарайте се да пиете по 2-3 литра вода дневно и още няколко, ако спортувате активно.Съвет 2: Заложете на високо интензивната интервална тренировка.

Най-ефектната тренировка за загуба на мазнини е Високо интензивната интервална. Този тип тренировки стимулират метаболизма ви и превръщат тялото в пещ за изгаряне на мазнините. Тренирайте 3-4 сесии седмично, в продължение на не повече от 20 минути. Ключът към успешната Високо интензивната интервална тренировка е в максималния интензитет.Съвет 3: Ограничете захарта

Приемана в големи количества, захарта се превръща във ваш враг и може да предизвика нежелано натрупване на мазнини. Кексовете, бонбоните и безалкохолните напитки са пълни с рафинирана захар. Това може да привлече калориите, както и да доведе до хормонален дисбаланс, резултатът от който е влошено състояние на кожата и нежелано натрупване на мазнини! Решението е да отстраните всички подсладени храни и да ограничите приема на захар само до здравословни източници като плодовете например. Намалете порциите до 3-5 дневно и наблегнете на разнообразието за по-широк спектър от хранителни вещества.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени