3 коледни календара, които искаме ВЕДНАГА

x


Всяка година по същото време големите козметични гиганти лансират своите специални лимитирани коледни календари. За порасналите момиченца те са като яйце Kinder Surprise, умножено по 24. А всяка играчка вътре в тях, отредена за съответния ден от декември, е малко съкровище сама по себе си. Предколедната треска ни навестява още през ноември, когато започваме да надаваме ухо (и око) какво ексклузивно ни готви този сезон и намира ли се на хоризонта бюти коледен календар, в който искаме да инвестираме. Намериха се цели 3, които горещо разпалиха любопитството  ни и директно се класират на финалите за място под елхата ни. Каква ти елха, те заслужават самостоятелен празничен кът, отреден само за тях. 

Първата красота, която попадна сред фаворитите ни, е коледният календар в бяло, златно и черно на Diptyque – добре познатата ти на марка за нишова парфюмерия и още глезотии от висок клас. Тяхната празнична кутия се състои от 25 отделения, а в тях се крият мини изкушения от парфюмерийната им серия, малки ароматни свещи, олио и масла за тяло. Имаме нова дефиниция за силата на характера – да се сдържиш да не отвориш всички кутийки наведнъж и да устискаш до Коледа да надникваш в само по една на ден. Нека силата бъде с нас!
Второто попадение отново е дело на бранд, който създава едни от най-забележимите, нетривиални и любими ни аромати – Jo Malone. Тяхната къщичка на чудесата също съдържа 24 отделения, но в едно от тях се крият две изненади и с това подаръците в комплекта финално стават 25. Изпод златната панделка и красивата фасада на това коледно бижу едно по едно започват да се появяват малки шишенца с неустоими ухания, лосиони и аромати за тяло. И още мини моменти на удоволствие, запечатани под етикета на Jo Malone. Тази Коледа ще се рее в жасмин, божури, цитруси и босилек!

За финал си запазихме нещо цветно и приказно от френския бранд L’Occitane. Нашарено с илюстрациите на Жан-Шарл дьо Кастелбажак, легенда в модата от десетилетия. Вариациите на коледния календар на L’Occitane всъщност са две – класическа и магическа, както сами са ги кръстили от марката. В тях разнообразието от продукти се грижи за нас буквално от глава до пети. Намираме шампоани, кремове за пети, лосиони, сапуни, балсам за устни и какво ли още не. А цената на календара е около 6 пъти по-ниска от тази на останалите две опции, за които ви разказахме.
Текст: Сияна Заимова

Снимки: L’Occitane; Jo Malone; Diptique. 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Имате ли си любим десен? Ако не, то карето няма нищо против да стане такъв!

Ако сте пропуснали
Най-четени