Перли и злато по ноктите

x

 

 


Тенденцията на сезона е да пренесем любимите си бижута върху маникюра и да украсим ноктите нескромно в злато и перли. Да блести, да приковава не само погледите, но и играта на светлината. Маникюрът, който сам по себе си наподобява малка арт инсталация изглежда набира популярност. И ако трябва да сме честни, на нас искрено ни допадат различните превъплъщения, в които го откриваме претворен.Перли върху кървавочервен лак определено е комбинация, която ще открадне вниманието на околните. Има нещо толкова сочно, страстно и предизвикателно в това дуо. Представяме си го като съвършения аксесоар към визия, решена изцяло в черно. За да бъде нашето малко опасно оръжие на стила.

Маникюрът на микро точици също е удачна основа за инкрустиране на няколко морски сълзи, както още ги наричат.Харесваме ги положени и върху пастелни лакове или вертикално райе в стройна редица от бяло и ментово.

Ако сте повече на вълна стикери за нокти, идеята с Барби и Кен е добър пример как прелите могат да бъдат финалният щрих към един екстравагантен до крайност маникюр. Но пък с наивен детски привкус. Има летни партита, на които впрочем чудесно би се вписал.Кралски пък ни стои преплитането на злато и перли върху неутрален полупрозрачен лак. Пръски, капчици, геометрии – фантазиите чертаят своето директно по ноктите. И резултатът става живописен.

Само една перличка в основата на нокътната плочка на един от пръстите стои супер момичешки красиво. Нежно и изящно.

Луни и галактики, изписани с брокат и проблясващи частици също навлизат в територията на перлите, за да съшият истинска картина от образи и привидения.Абстрактните фигури и форми по ноктите също са мания, която успява да се слее със златно-перлената стилистика в една особена естетика. Която все пак успява да ни впечатли.

Развихрете въображение и поканете златото и перлите върху маникюра си. Нарисувайте си картината, която искате да пренесете върху ноктите и експериментирайте, докато откриете най-правилната комбинация от цветове и нюанси, която радва сетивата ви. Трендът е налице. Възможностите за приложение – безкрайни.
Текст: Сияна Заимова

Снимки: ᴀɪ ᴛᴀᴋᴀʜᴀsʜɪ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Coffee talks

~Coffee talk~

Вероятно поне веднъж сте чували израза: „Твърде много книги, твърде малко време”, или може би самите вие често го изричате…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ