Какво ни се случи на Summer Well 2018

x


Мина цяла седмица след прибирането ни от фестивала Summer Well, а еуфорията още ни държи! И как няма? Пред очите ни се изредиха имена като Justice, Bastille, The Kooks и Kodaline. За поредно лято сърцата ни тренираха издръжливост на адреналин и сюрреалистично красиви моменти. Summer Well е един буден сън, който продължава три дни недалеч от Букурещ, в съседна Румъния.

Потеглихме в петък, на 10-и август, усмихнати до уши и предвкусващи какво ни чака. Първата вечер е генерална репетиция за същинския уикенд. Организаторите на фестивала подаряват на гостите нощен пикник със Симфоничния оркестър на Букурещ, който изпълнява най-емблематичните парчета на звездите, които предстои да се качат на същата сцена като тях. Преживяването е извънземно! Този тридневен празник на музиката се случва край Буфтя, градче на около 20 километра от Букурещ, сред природата, до езеро. Завършена картинка! И сега си го представете – един милион звезди ви намигат от небето, а вие си седите на одеялце пред сцената, обградена от гора и слушате най-любимите си песни, изнесени от свръхдобър симфоничен оркестър. Усещането е просто магическо!Следващите два дни ни минават като на лента. Часове наред танци, пеене и чакане следващата и следващата група да изгреят пред очите ни такива, каквито само сме си мечтали да ги видим.

Заради Justice си изгубихме гласа от пищене, но тези двамата – Гаспар и Ксавие, са тотални гъзари. Френското електронно дуо знае как да предизвика обожание в публиката и как да я накара да подскача като обезумяла поне за час. “We Are Your Friends” и “D.A.N.C.E” ни подействаха като предозиране с кафе, всеки атом в нас танцуваше и ликуваше, че му се случва нещо толкова специално. 

Момчетата от лондонската банда Bastille ни разтопиха и ни припомниха защо хитовете им от 2013-а продължават да са топ и до днес. С пълно гърло пяхме “Of The Night” и “Things We Lost in the Fire”. Не усетихме кога Дан Смит премина през половината публика, за да могат и феновете в най-задните редици да се облъчат от убийствено яката му енергия. И отново премина обратно към сцената, поздравявайки всеки по пътя си с жест. Ето такива моменти се помнят дълго.

The Kooks също бяха брилянтни и накараха всичко живо да си изтърка подметките от танци. Откриха с “Bad Habit”и закриха с “ Naive”. И през всичкото останало време ни пълниха душите. Големи са!Един от генералните спонсори на фестивала са Red Bull, които организират официалното афтърпарти, а тази година имаха и своя втора сцена, на която излезе Youtube сензацията Lady Leshurr. Същата, която отбеляза над 53 милиона гледания с парчето си “Queen’s Speech”. Лейдито имаше зрелищно присъствие и наелектризира въздуха с римите си до краен предел. Още един жесток спомен!

Едно от най-приятните качества на Summer Well е, че предлага много забавления извън музикалната програма – открито кино, спускане с алпийски тролей над гората и езерото на височина от около 30 метра, летене с балон, изложби, арт инсталации и какво ли още не. Храната е повече от разнообразна, има няколко зони за хранене със всевъзможни предложения, които варират от гурме бургери и стекове, през прясна паста, миди и калмари, до десерти като за Instagram.

За първа година забелязахме колко много семейства бяха дошли с децата си. Което само допълваше хубавата атмосфера.

Обръщаме пясъчния часовник и чакаме лято 2019, за да се завърнем. Summer Well благодарим, че те има!
Текст: Александра Тошева

Снимки: Summer Well

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени