Донатела Версаче е новото рекламно лице на Givenchy

x

 

 

 


 

Да, точно така, не сме объркали имената!

Дизайнерите, които се появяват в кампании на собствените си продукти, не е ново явление за модната индустрия. Правели са го Марк Джейкъбс, Том Форд, Джейсън Ву. Дори легендарният Ив Сен Лоран позира гол за първия парфюм на френската модна къща Pour Homme през 1971 година. Дизайнери, които се появяват в рекламни кампании на други дизайнери обаче, е много по-рядко събитие.

 


 

 

 

 


 

През есен 2015 това ще бъде нещо, което вече няма да ни се струва толкова странно. Главният дизайнер на френската модна къща Givenchy – Рикардо Тиши обяви в Instagram профила си, че Донатела Версаче ще бъде лице на рекламната му кампания за есен 2015. Според многото хаштагове, които придружаваха снимката, кадрите са заснети от фотографското дуо Mert and Marcus и най-вероятно стайлинга по тях е дело на Карин Ройтфелд, която също сподели снимката. А на нея ясно се вижда лицето на Донатела в близък план.

 


 

 

 

 


 

Единственият подобен случай, който модния свят може да си спомни до сега е, когато през 2008 година Виктория Бекъм се появи в реклама на Марк Джейкъбс, а по същото време тя стартира своята собствена модна марка. Сега обаче Тиши използва едно от влиятелните лица в италианската мода, което ни показва колко интересна може да бъде идеята на дизайнерите да бъдат конкуренти и едно „семейство“ едновременно.

 


 

 

 

 


 

Тиши е известен с провокативните си идеи да използва неочаквани „персонажи“ в своите рекламни кампании. Виждали сме модели като Lea T. и Stephen Thompson, а сега нямаме търпение да дойде месец септември, за да видим какво още се крие зад кампанията с Донатела Версаче.  

 


 

 


 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още: 

Голата Жизел, бразилският Vogue и двете годишнини

Тази котка е получила заплата над 3 милиона евро миналата година

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако може да съберете лятото в една рокля, то не се колебайте да го направите!

Ако сте пропуснали
Най-четени