Коледа е…

x

 

 


Черно, коприна, кадифе – обичам тези три неща и винаги, каквото и да правя, когато стане въпрос за специални поводи, се озовавам в нещо подобно. За да разчупя мрака на черното, слагам перли, които не харесвам особено, защото са твърде еднозначни в посланието си „класика“, но в случая са точно на място. Всичко това непременно трябва да изглежда леко ретро и неглиже, иначе няма да съм себе си.

Антоанета Баева

Обичам празниците! Много ги обичам! Те са повод да бъдем красиви. Те преди всичко са още един повод да сме заедно, да бъдем щастливи.  Да оставим забързаното си ежедневие за малко и да погледнем към всички хубави неща в живота си! Празниците ни подсещат да целунем и прегърнем близките си и ни събират, за да го направим. Заливат ни статии и реклами – “Красиви за празниците”, “Блестящ грим”, “Парти облекла”. И не се уморяваме да ги четем и разглеждаме… Ах, колко е важно да изглеждаме добре! И не, не защото сме толкова суетни, а просто защото външността ни е пряко отражение на вътрешността. Това е, което искаме да покажем – най-доброто от нас, особено на любимите си хора. Визията вдъхновява, издава ни, когато не се чувстваме добре, но и когато сме щастливи, когато сме уверени или влюбени… само четете знаците! За мен беше голяма радост да се съберем на нашето първо Fashion Inside-ско парти. Избрах червеното, защото е радост, защото е празник и е най-коледният цвят. Рокля с изчистен силует тип молив, малко бижута, къдрици и празничен грим. Изпробвано е – върши работа за чудесно настроение! Трябва само да сте заобиколени от хората, които обичате – това е рецептата. Тогава усмивката ще стои на лицето ви много, дори и след празника!

Десислава Ранчева

Настоящата Коледа почука на вратата, а ние я посрещаме като екип, готов за повече модни приключения, повече емоции и общи цели, за които да се борим. Посрещаме я с пожелания за много общи празници и надежди за творчески успехи. Коледа, ни намира сплотени и усмихнати и леко превъзбудени от първата обща фотосесия на всички, които стоим зад името Fashion Inside. Напук на студените и мразовити дни, ние се заредихме с много топлина, толкова много, че чак кръвта ни кипна и някои от нас решиха да свалят бремето на зимните дрехи предпразнично. Моят избор за тоалет е провокиран едновременно от горещите емоции и вечния стил на роклята без презрамки. Голите рамене на показ са едно от най-женствените решения за празнично облекло. Тоалетът ми е комбинация от малка черна и малка шарена мини рокля, с множество застъпващи се по цялата дължина цветни волани. Черните сандали на висок ток, бижутата и елегантно вдигната на нисък кок коса според мен са предпоставки да празнувам модно и елегантно с колегите си, които за пореден път събудиха усмивката ми. Оставам с надежда това да е първата от многото Коледи на този амбициран и весел екип. Пожелавам на всички ни здраве, хъс за борба с трудностите, хумор, който да ни помага в дните, когато не е празник и много, много модни амбиции.

Диана Захариева


 

 


По професия съм диетолог, а моята страст е модата. Сигурно ще попитате как съвместявам тези две коренно различни занимания? Чрез една дума – красота. И точно преди празниците искам да напомня, че ще е добре да хапваме подбрана и балансирана храна, за да сме хубави и стройни. И нека не забравяме, че красотата не е само външно проявление! Моите най-любими дрехи с които изразявам себе си са кожените – най-вече кожата с косъм. Те най-добре отразяват моят вътрешен мир със своята женственост и мекота. А от друга страна, смятам, че излъчват много шик и аристократичност.

Ксения Тюменцева

За празничния си тоалет избрах розова рокля с леко ретро излъчване. Тоалетът се съчетава с тънки черни чорапи, черни обувки и бижута само на едната ръка, за да не е прекалено агресивно и, за да се получи унисон с цвета на косата ми. Харесвам безгрижието на розовия цвят, неговата енергичност и символика. Розовият цвят е нежната и романтична форма на червеното. Той си има анатомия и психология, които ме увличат към спокойствие и празнично безгрижие. И може би искам да вляза в новата година с чифт розови очила и две, три розови мечти, за които да се боря с повече хъс и повече емоционален заряд.

Стефи Стоева

Празникът е времето, в което винаги се обличаме така, че да подчертаем усещането за нещо различно, което не се случва всеки ден. И макар да не съм консервативен, смятам, че официалното облекло за подобни случаи е задължително! Ето защо избрах костюм, риза и вратовръзка. Единствената „волност“, която си позволих е „бягството“ от традиционното черно. Но, както и да се облечете, не забравяйте едно – дрехите няма да създадат празника, ако не сте го приютили в душите си…

Марио Трифонов

Весели и светли празници от екипа ни!

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени