Еtro – новото цветно

x

 


Вероника Етро показа една много премерена цветна еуфория с колекцията си за пролетта. Тя нарече облеклата, принтовете и цветята „прозорец към един фантастичен свят”. Оказва се, обаче, че този прозорец гледа към Далечния изток и наистина гледката от него ни се струва вълшебна. Намекът за форми от оригами и преработени кимона покрити с изрисувани насекоми и цветя са доказателство за въвеждащите в материала ни суперлативи.

 


 


Дизайнерката оправда изчистените и рационални форми с това, че настоява да изпъкнат декоративните принтове, които изглеждат почти като живи. И дрехите приличат на един малък оазис пред очите ни, който според нас е добър прочит на пролетта в основни форми и елегантен привкус.

 


 


 

Цветното разнообразие от колекцията е напълно предвидимо за пролетните гардероби и подхожда на цъфналите дръвчета, дългия ден и очакванията ни за летни настроения. Без значение дали ще предпочетете десени от Далечния изток, от тропическите гори или просто цветя, ясно е, че ще попаднете в ключовия моден тренд. Интересното при марката Etro е, че цветята не стоят само на светъл фон, а са заключени в границите на контраста между бялото и черното, за да пресъздават успешно прехода от зимата към пролетта.

 


 

 


Без значение дали обичате да тълкувате с думи модата или просто се доверявате на инстинктите си за стил и начин на обличане, цветната еуфория е добро средство да усвоите пролетните настроения по свой собствен начин и представи.


текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ