58 пъти сексапил с Антонио Бандерас

x

Антонио Бандерас. Едва ли има други две имена, които да стоят толкова секси едно до друго. Не бихме могли да изтрием от съзнанието си и въздействащия начин, по който самият Бандерас произнася собственото си име. Той е символ на неизчерпаем сексапил и доказателство, че доброто вино с годините става все по-добро. Да, Бандерас отдавна има сребро в косите, което, няма защо да крием, го прави още по-привлекателен. В годините той често беше подценяван като актьор, но трябва да признаем, че последно време го преоткриваме, а областите, в които започва да експериментира и работи, стават все повече. Той някак успя да се отскубне от клишето и да промени представата и нагласата за себе си. Защото е много повече от мачо или типичен сваляч, чиито глас е в състояние да направи чудеса. На 58 години Антонио Бандерас е по-секси от всякога, а стилът му изживя невероятна метаморфоза.

Може би Бандерас никога не е бил символ на изключителен стил или поне не е попадал в полезрението на модните критици. Точно както се случи и с Джордж Клуни, който обаче се изстреля до модния връх, благодарение на очарователната си половинка Амал Клуни. Ако трябва да сме честни, едва ли има друг актьор, на когото ризата да пасва така. Бандерас я носи с невероятна лекота и то без значение от марката. Самият той казва, че не е роб на модата, а по-скоро залага на класиката. Затова често ще го видим в любимото му съчетание от джинси и риза. Които му стоят неотразимо добре!

Признаваме си, че бихме искали да го видим и в различни модни роли, защото Бандерас изглежда изключително добре във всичко. При официални поводи той залага на костюм и смокинг, кореспондиращи си със секси брадата му наистина перфектно! Бандерас споделя, че преди всичко държи на комфорта и удобството, но с годините е разбрал, че в работата му и при тази публичност, външният вид е от огромно значение.

Точно на рождения му ден избрахме да направим селекция от най-добрите му визии през последните години. Дори да си приличат на пръв поглед, всъщност всяка една от тях носи полъх на небрежност, който много ни допада. Със сигурност бихме го препоръчали на доста мъже и от нашата сцена, защото, оказва се, за да изглеждаш прекрасно, не е нужно толкова много. Поне не и дрехи… За пореден път разбираме, че онова, което има значение, са именно ръцете, гласът, погледът, талантът. А при Бандерас те са наистина в изобилие! Приятно гледане, истинска наслада за очите…
 

  Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Имаме си лято, слънце и рокли… и не искаме това скоро да свършва!

Ако сте пропуснали
Най-четени