Karen Walker и светът през очите на децата

x

 


 

Как изглежда светът през детските очи? Американската дизайнерка Карън Уолкър е опитала да разясни малко от тази загадка и едновременно с това да представи последната си колекция очила, която между другото намираме за много добра и достатъчно casual, че да ни впечатли. В lookbook-а са включени няколко малчугана, които още ходят на детска градина, а в сайта са записани няколко от бисерите им, с които представянето на очилата е станало още по-забавно.

 


 


На въпроса „Кое е най-забавното нещо, което направихте миналата година?“, малката Алис с дълга червена коса отговаря: „Правих прилепи, риби, ябълки и прасенца от всякакви неща. Не бях там обаче, когато правиха овцете.“ Между другото моделът очила, който едва се задържа на малкото носле на Алис се нарича Peek-A-Boo Filigree (игра на криеница от фантазията). Единственото момче от малките модели казва, че иска да живее в Дисниленд като порасне, а според малката му руса колежка, зебрите са ѝ любими защото са раирани. И на фона на целия този лексикон – очила, които ни карат да се усмихнем, защото са шантави, дори повече от снимките за каталога.

 


 


Харесваме тази креативност, която увлича децата по мил и невинен начин. Интересно е, че в началото на сезона дизайнерката бе избрала модели на възраст между 60 и 90 години, за да представи друга част от произведенията си. Карън Уолкър представя колекциите си на модната седмица в Ню Йорк. Дрехите ѝ обикновено са непретенциозни и винаги оптимистични, точно такива, каквито си ги представяте след като сте видели фотографиите с малчуганите.

текст: Стефи Стоева

снимки: Karen Walker

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ