Моника Белучи – кралицата на Лазурния бряг

x


Нявсякъде, където Моника Белучи се появи, погледите и фотообективите автоматично започват да я преследват. Грациозната осанка, гъвкавото тяло, триумфиращата й красота действат магнетично. Да, Моника наистина е кралица. А през последните няколко дни кралството й официално беше в Кан.

Белучи има дълга история с легендарния кинофестивал. През 2000 г. тя за пръв път изкачи стъпалата пред двореца в Кан, за да представи филма „Под подозрение“ (реж. Стивън Хопкинс), а две години по-късно се завърна на Лазурния бряг за прожекцията на „Необратимо“ (реж. Гаспар Ное).Тази година Моника Белучи получи честта да се превърне официално в кралицата на Кан, водейки церемониите по откриването и закриването на 70-ия международен кино фестивал. Това не е първото й превъплъщение като водеща на престижното събитие. Първата й подобна изява беше през 2003 г.

Облечена в стилни тоалети – красива и елегантна, тази година актрисата изглеждаше по-неотразима от всякога. Самоуверена жена, която не е обмисляла до безкрайност каква дреха да избере, за да изглежда добре пред фотообективите. Белучи отново заложи на любимия си черен цвят – в прекрасна рокля или гащеризон, с диаманти или без, красотата й блестеше.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени