Най-красивата блогърска сватба, която сте виждали

x

 


Линдзи Лейн е сред най-интригуващите инфлуенсъри със запазено място във фийда ни. Заради стила си, заради философията си на живот, позитивизма и прекрасната естетика, която струи от Instagram профила и блога ѝ. Тя никога не е крила любовта на живота си в лицето на нейната дългогодишна половинка Арън. А както става в съвременните романтични приказки, нищо не остава анонимно – и така станахме част от годежа им, от подготовката за големия ден и от самия него. Бяхме виртуално с Линдзи, докато тренираше неуморно, за да може да блести подобаващо във всички рокли, с които финално успяхме да я видим. Споделяхме с нея вълнението и част от организационните детайли за пищното събитие.

Неусетно времето и за самата сватба настъпи. И ако трябва да си признаем с ръка на сърцето, това е сватбата, която чакахме със значително по-голямо вълнение от кралската на Хари и Меган, защото знаехме, че ще е зрелище.

Но не сме и помисляли колко по-пищна ще бъде от това, за което гадаехме. Откъде да започнем? От 3-те рокли, коя от коя по-смайващи, от въртележката с кончета, изработени от цветя, за да се снимат с нея гостите, от тавана и хилядите рози, които се спускаха от него. Или от десетте шаферки в бяло?

Това беше тържество на абсолютното изобилие. Мултимедии, осветяващи пода и залата в розово. Дизайнерски менюта пред всеки стол. Тонове цветя и кристали. И гости като от холивудски филм.

Първата рокля на Линдзи е дело на Джейкъб Лупино и Антъни Питорино от J’Aton Couture, с които вече сме ви срещали и сме ви разказвали за сюрреалистичния им талант. Второто творениe, с което булката блесна е дело на Lee Petra Grebenau. Скоро ще ви запознаем и с нейния красив ум и убийствено красив свят на дантели и мечти. Третата рокля, която Линдзи отдели за парти частта от вечерта, полята обилно с танци и изненади, бе огледалното мини от Dior. Изобщо и тя се представи като истинска принцеса и успя да изуми всички поне няколко пъти през целия си най-специален ден.

Казахме ви – най-красивата блогърска сватба, която някога сте виждали. Съгласни?
Текст: Сияна Заимова

Снимки: https://www.instagram.com/lindsilanestyle/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка раница от SEE BY CHLOÉ

Малка раница от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Леопардова пола от ALAÏA

Леопардова пола от ALAÏA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на правилен акцент!

Ако сте пропуснали
Най-четени