NEW YORK COLLING – шоуто на TOMMY HILFIGER ЗА ЕСЕН 2019 на живо във FashionInside

x

Завръщайки се за първи път в Ню Йорк, откакто направи премиерата си там през есента на 2016 г., Tommy Hilfiger прави последната спирка от световното турне, чиято цел беше да пренесе TOMMYNOW до публиката по целия свят. Шоуто ще се състои в Харлем, Ню Йорк. Втората колекция TommyXZendaya, разработена съвместно със Zendaya, глобален посланик на марката TOMMY HILFIGER за жени, ще бъде показана отново чрез оригинална концепция „Виж сега – купи сега“, носеща подписа на Томи Хилфигър. Марката отново ще наблегне на посланията, които Томи Хилфигър и Зендея изведоха по време на ревюто TOMMYNOW в Париж за пролет 2019. Послания като толерантност, интеграция на различните, както и овластяване на жените. Събитието, под форма на преживяване, както за публиката на място, така и за зрителите онлайн, ще позволи на всички да се докоснат до уникалното усещане за стил на Зендея. Шоуто ще последва невероятните продукции в Париж през пролетта на 2019г., Шанхай през есента на 2018 г., Милано през пролетта на 2018г., Лондон през есента на 2017 г., Лос Анджелис през пролетта на 2017 г. и Ню Йорк през есента на 2016 г.„След като пътувахме по света с TOMMYNOW и след едно незабравимо шоу в Париж със Зендея, аз съм развълнуван да се върна там, където започна нашето пътуване с „Виж сега, купи сега”, каза Томи Хилфигър. „Желанието на Зендея да пренесе TOMMYNOW в Харлем бе невероятна следваща стъпка в изразяването на нейната визия за бъдещето. Нейната гледна точка присъства ясно във всичко, което прави, и именно затова тя е и толкова вдъхновяващ партньор – чест е да продължим да й предоставяме платформа в модната индустрия, за да споделя своята визия.“

Шоуто TOMMYNOW, под форма на интерактивно преживяване, ще се проведе в легендарния „Театър Аполо“, в Харлем, който е бил домакин на едни от най-емблематичните артисти в света, включително Арета Франклин, Ела Фицджералд, Пати Лабел и групата Сюпримс. Самата колекция TommyXZendaya за есен 2019 г. е вдъхновена  от тези силни и уверени жени, и представя култовият стил на тази ера, но преосмислен с щипка съвременна дързост.

Не бързайте да си лягате и бъдете сред първите, които ще видят какво ни е приготвил Tommy Hilfiger за новия сезон!

А всички приятели и последователите на марката каним да се включат с коментари и впечатления, отбелязвайки #TommyHilfiger и @TommyHilfiger.

Цялото шоу ще може да гледате в реално време само тук!

Очакаваме ви днес, 9 септември в 3:30ч.!
Снимки: Tommy Hilfiger

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени