Тренд радар: Cosmic girl

x

Тази зима съвсем спокойно можем да си припяваме парчето на Jamiroquai – Cosmic Girl, защото тенденциите повеляват да се украсим със звезди и планети, да заложим на блясъка и да се потопим в дизайна на филмите Blade Runner и Star Wars. Chanel, Gucci, Dior и Dolce & Gabbana първи повдигнаха поглед към небето, откъдето почерпиха вдъхновение за един от най-приятните трендове.

От планети до рисувани космонавти, прикрепена луна или дискретни звезди, посипани по дълга рокля, мини или блуза, космосът е навсякъде. Тази тенденция лесно можем да приложим в ежедневието и да съчетаем галактическа пола с oversize пуловер например. Предвиждаме, че животът ѝ ще бъде по-дълъг и ще можем да носим лунени рокли на истинска лунна светлина. При това на плажа.

Dolce & Gabbana съчетават звездите с някои по-класически елементи като любимите им рози, а Karl Lagerfeld отлично включи друг тренд, блестящите ботуши над коляното, с ефирна дълга галактическа рокля. Dior пък са прозрачни и много, много секси. Каквото и да изберем, няма да сбъркаме. Тенденцията е отлична и за така очакваните коледни партита. She’s just a cosmic girl…


Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени