Хороскоп на брака

x


 

Всяко събитие, в зависимост от това – кога се е случило си има свой собствен хороскоп във времето, който си „работи“ по зададена „индивидуална“ програма. Така например, ако двама влюбени се разбират, но не сключат брак в подходящо време, зададеният „нов събитиен хороскоп“ ще действа деструктивно като фон и ще се стреми да изпълни „мисията“
си. И обратно, ако е избран правилният момент, той задължително ще си оказва своето благотворно въздействие, дори и партньорите да имат по-сериозни разногласия. Разбира се, има още комплекс от фактори, невидими „връзки“ които ни влияят, но сега ви предлагам да откриете какво е отношението на „зодията“ под чиито знак сте сключили брак.
Овен
Брак сключен в периода на зодия Овен, безспорно е зареден с много страст, силни емоции и „огнени искри“, които във времето могат да променят посоката си и дори да станат „опасни“. Обикновено партньорите са амбициозни и подчертани индивидуалисти. Възможно е съперничество, дори караници и кавги, но ако обединят усилията си в една посока се превръщат в почти „непобедим отбор“. Съвместният живот е динамичен, понякога превратен, но никога скучен.
Телец
Брак сключен в периода на зодия Телец е закрилян от Венера и обещава да бъде дълъг и хармоничен /разбира се, ако няма много лоши аспекти в партньорския хороскоп/. Въпреки всичко, богинята на Любовта /Венера/ ще „бди“ над тази двойка и ще се стреми да изглади евентуални различия и спорни позиции.
Близнаци
Брак сключен в периода на зодия Близнаци , надарява партньорите с добро „взаимно разбиране“, така че посредством комуникация, толерантност и симпатия ще се радват на продължителни и успешни взаимоотношения. Може би на такава двойка й е приятно да пътува, да се развлича като ходи на излети или посещава редовно месното кино…вариантите са много и още толкова вдъхновяващи!
Рак
Брак сключен в периода на зодия Рак действа „обединяващо“ на емоционалните състояния на партньорите. На лице е взаимопомощ, добра интуиция между двамата. Опасността при тази двойка се диктува от „прекаленото вглеждане в другия“, което може да прерасне в особен вид претенция, обсебване, ревност и др.
Лъв
Брак сключен под влияние на зодия Лъв се счита за много удачен, защото е закрилян от Слънцето и надарява партньорите с много ентусиазъм, позитивна енергия, силни желания и страсти, които често се прекрояват в общ и успешен проект. Обикновено съвместният им живот е градивен, но опасността при тази двойка идва от прекалено индивидуалистичните нагласи у всеки, а също и желание да получава повече внимание.
Дева
Брак сключен в период на зодия Дева задължително ще бъде стабилен и добре обмислен. Обикновено чисто „практични стойности“ събират партньорите, те много добре знаят своите силни и слаби страни, но виждат в общото си бъдеще сигурност и просперитет. Това, което е способно да ги раздалечи във времето е прекалената „рутина“ в ежедневието, това, че „забравят“ да поддържат страстта и огънчето…
Везни
В астрологията зодия Везни „отговаря“ за партньорските отношения, така че се счита, че това е един от най-удачните периоди за сключване на брак. Тук покровителка отново е Венера, но като „бонус“ се прибавят „везните“, които „уравновесяват“ евентуални спорни ситуации. Мисълта е зряла и достатъчно толерантна, а любовта и красотата винаги ще бъдат откривани, дори и в най-незначителни ситуации от ежедневието.
Скорпион
Брак сключен в периода на зодия Скорпион ще претърпи някакви „трансформации“, защото този знак символизира именно това – чрез крайни и екстремни преживявания, условия на живот, всичко се „преражда“, „променя“, „обновява“…
Стрелец
Брак сключен в периода на зодия Стрелец предполага много идеалистични нагласи, обединяваща философска мисъл, която може да отлети далеч, но може и да се пукне като „балонче“. За стабилността на такъв съюз е важно да се поддържа „нивото“ на взаимен интерес и уважение, някакви допълнителни стимули, които да „развъртат“ влюбените от ежедневието и да ги скрепват чрез вълнуващи общи идеи и действия.
Козирог
Брак сключен в периода на зодия Козирог обещава да е стабилен, добре обмислен, способен да повиши социалното ниво и на двамата партньори. Обикновено в такъв съюз „задълженията“ са ясно разпределени и всеки носи своята отговорност. Опасността за този брак може да бъде продиктувана от „рутината“ . Ако на единия му омръзне да бъде постоянно сериозен и „пораснал“, тогава цялата „стабилност“ рухва.
Водолей
Брак сключен в периода на зодия Водолей е доста предизвикателен. Изглежда вълнуващ и многообещаващ, но същевременно постоянно е застрашен от някакви обрати. С времето двамата партньори, освен всичко друго, трябва да се превърнат в добри приятели/ другари един за друг, за да останат заедно.
Риби
Брак сключен в периода на зодия Риби е изпълнен с много романтика, розови мечти и очаквания. Двойствеността на този знак прави тълкуванието „хлъзгаво“. От една страна влюбените се обединяват чрез силна любов, дори „телепатично“ общуване, продиктувано от голяма близост, а от друга тук съществува опасност всичко да е преекспонирано, преувеличено и неточно. С времето се задейства специфичен „мащаб“ ,който променя размерите и на радостите, и на тъгата, и на успехите, и на провалите…
С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ