Хороскоп на брака

x


 

Всяко събитие, в зависимост от това – кога се е случило си има свой собствен хороскоп във времето, който си „работи“ по зададена „индивидуална“ програма. Така например, ако двама влюбени се разбират, но не сключат брак в подходящо време, зададеният „нов събитиен хороскоп“ ще действа деструктивно като фон и ще се стреми да изпълни „мисията“
си. И обратно, ако е избран правилният момент, той задължително ще си оказва своето благотворно въздействие, дори и партньорите да имат по-сериозни разногласия. Разбира се, има още комплекс от фактори, невидими „връзки“ които ни влияят, но сега ви предлагам да откриете какво е отношението на „зодията“ под чиито знак сте сключили брак.
Овен
Брак сключен в периода на зодия Овен, безспорно е зареден с много страст, силни емоции и „огнени искри“, които във времето могат да променят посоката си и дори да станат „опасни“. Обикновено партньорите са амбициозни и подчертани индивидуалисти. Възможно е съперничество, дори караници и кавги, но ако обединят усилията си в една посока се превръщат в почти „непобедим отбор“. Съвместният живот е динамичен, понякога превратен, но никога скучен.
Телец
Брак сключен в периода на зодия Телец е закрилян от Венера и обещава да бъде дълъг и хармоничен /разбира се, ако няма много лоши аспекти в партньорския хороскоп/. Въпреки всичко, богинята на Любовта /Венера/ ще „бди“ над тази двойка и ще се стреми да изглади евентуални различия и спорни позиции.
Близнаци
Брак сключен в периода на зодия Близнаци , надарява партньорите с добро „взаимно разбиране“, така че посредством комуникация, толерантност и симпатия ще се радват на продължителни и успешни взаимоотношения. Може би на такава двойка й е приятно да пътува, да се развлича като ходи на излети или посещава редовно месното кино…вариантите са много и още толкова вдъхновяващи!
Рак
Брак сключен в периода на зодия Рак действа „обединяващо“ на емоционалните състояния на партньорите. На лице е взаимопомощ, добра интуиция между двамата. Опасността при тази двойка се диктува от „прекаленото вглеждане в другия“, което може да прерасне в особен вид претенция, обсебване, ревност и др.
Лъв
Брак сключен под влияние на зодия Лъв се счита за много удачен, защото е закрилян от Слънцето и надарява партньорите с много ентусиазъм, позитивна енергия, силни желания и страсти, които често се прекрояват в общ и успешен проект. Обикновено съвместният им живот е градивен, но опасността при тази двойка идва от прекалено индивидуалистичните нагласи у всеки, а също и желание да получава повече внимание.
Дева
Брак сключен в период на зодия Дева задължително ще бъде стабилен и добре обмислен. Обикновено чисто „практични стойности“ събират партньорите, те много добре знаят своите силни и слаби страни, но виждат в общото си бъдеще сигурност и просперитет. Това, което е способно да ги раздалечи във времето е прекалената „рутина“ в ежедневието, това, че „забравят“ да поддържат страстта и огънчето…
Везни
В астрологията зодия Везни „отговаря“ за партньорските отношения, така че се счита, че това е един от най-удачните периоди за сключване на брак. Тук покровителка отново е Венера, но като „бонус“ се прибавят „везните“, които „уравновесяват“ евентуални спорни ситуации. Мисълта е зряла и достатъчно толерантна, а любовта и красотата винаги ще бъдат откривани, дори и в най-незначителни ситуации от ежедневието.
Скорпион
Брак сключен в периода на зодия Скорпион ще претърпи някакви „трансформации“, защото този знак символизира именно това – чрез крайни и екстремни преживявания, условия на живот, всичко се „преражда“, „променя“, „обновява“…
Стрелец
Брак сключен в периода на зодия Стрелец предполага много идеалистични нагласи, обединяваща философска мисъл, която може да отлети далеч, но може и да се пукне като „балонче“. За стабилността на такъв съюз е важно да се поддържа „нивото“ на взаимен интерес и уважение, някакви допълнителни стимули, които да „развъртат“ влюбените от ежедневието и да ги скрепват чрез вълнуващи общи идеи и действия.
Козирог
Брак сключен в периода на зодия Козирог обещава да е стабилен, добре обмислен, способен да повиши социалното ниво и на двамата партньори. Обикновено в такъв съюз „задълженията“ са ясно разпределени и всеки носи своята отговорност. Опасността за този брак може да бъде продиктувана от „рутината“ . Ако на единия му омръзне да бъде постоянно сериозен и „пораснал“, тогава цялата „стабилност“ рухва.
Водолей
Брак сключен в периода на зодия Водолей е доста предизвикателен. Изглежда вълнуващ и многообещаващ, но същевременно постоянно е застрашен от някакви обрати. С времето двамата партньори, освен всичко друго, трябва да се превърнат в добри приятели/ другари един за друг, за да останат заедно.
Риби
Брак сключен в периода на зодия Риби е изпълнен с много романтика, розови мечти и очаквания. Двойствеността на този знак прави тълкуванието „хлъзгаво“. От една страна влюбените се обединяват чрез силна любов, дори „телепатично“ общуване, продиктувано от голяма близост, а от друга тук съществува опасност всичко да е преекспонирано, преувеличено и неточно. С времето се задейства специфичен „мащаб“ ,който променя размерите и на радостите, и на тъгата, и на успехите, и на провалите…
С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилът говори без думи.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ