Месечен хороскоп за април

x

Снимка: photo-nic.co.uk nic/Unsplash


Овен

Месец април ще бъде доста въодушевяващ за повечето от вас. Вашата социална активност перманентно ще расте, вие ще се стремите да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи или благоденствие, чувство на щастие – общо. Всъщност, точно чрез общуване, споделяне на идеи, преговори, вие ще можете да сключите дългосрочни договори, на които да разчитате до края на годината или по-дълго, в друг случай – ще привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелни или властимащи личности и със съответните позитиви.

Това е много подходящ период вие да заемете по-престижни позиции в колектив, лидерски или управленски постове, да се сдобиете с вид популярност.

Каквото и да е, вашите хоризонти на развитие ще се разширяват правопропорционално на собствената ви комуникативност, инициативност в гореописаното направление. В тази посока ще се появяват хора, които силно ще ви стимулират да се развивате в избрана от вас направление. Това може да се случва – като обединявате усилия или пък се стимулирате от повишени изисквания, дори конкуренция, но в случая може да се справите с нея.

Всичко гореописано ще допринесе за промяна на вашия социален статус или репутация, вие ще се борите за вашето по-добро място под Слънцето и вероятността да излезете своеобразни победители е повече от голяма, когато получавате това одобрение, обединявате усилия, действате по този начин…

Може да се възползвате от Новолунието, което е на 12-ти април, така че да зададете едно голямо ново начало, което ще прораства и ще зависи пряко от положени от вас усилия, защото Слънцето е във вашия зодиакален знак и това е време, през което градите енергийна програма за цялата предстояща година… Поставяйте си високи и мащабни цели, за да стигнете надалеч… След 20-ти април постепенно обстановката около вас започва да се променя. Все по-важна тема стават чисто финансови приоритети, необходимост да стабилизирате материалното си състояние.

През това време възникват внезапни, понякога не планирани разходи, в оптимален случай ще бъдат полезни инвестиции. Все пак, ако има нещо, което ви дестабилизира в чисто материален аспект, то ще бъде по-видно от обикновено и ще ви подтикне към вид обновление в тази сфера или реформи, така че да увеличите печалбите и да се освободите от всичко, което точи ресурсите ви.

След 24-ти април Марс, вашият покровител, вече ще транзитира през зодиакалния знак Рак, а това ще промени вашият подход, цели, които си поставяте и т.н.

Все повече ще се замисляте за вид сигурност, ще подхождате по-емоционално към евентуални предизвикателства и ще се стремите към базисни преобразования, които ще се отразят на всички останали сфери от вашия живот. Ще можете да разчитате подчертано на вашите инстинкти и интуиция, които ще се оказват верен ориентир.

Ще навлезете в подходящ период, през който можете или трябва да се справите успешно с приоритети, които се отнасят до дома, семейството,  казуси за недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

В любовта – до 20-ти април сте в прекрасно време да привличате внимание, да печелите симпатии и любов с по-голяма лекота. Когато желаете нещо, вие ще действате, няма да чакате то да дойде при вас и ще го придобивате, ако е ваше, ако трябва да остане в живота ви.

Вашият чар ще бъде почти неустоим и нищо и никой няма да може да застане на пътя на вашите желания, възползвайте се по оптимален начин. Повечето от вас през април ще оздравят важни за тях отношения или ще започнат нова романтична връзка… През последната десетдневка на месеца вид еуфория ще бъде заместена от по-практични съждения, които ще се стремят да предадат друга и по-реалистична стойност на хора и обстоятелства.

 

Телец

Седмици преди рождения ви ден и преди Слънцето да навлезе в зодиакалния знак Телец, по-голяма част от събитията се движат по инерция, водят до развръзки, които могат да увенчаят с успех усилия, които сте полагали през почти цялата изминала година.

Според случващото се вие ще прецените какво да пренесете и през новата лична година, с какво да се разделите и завинаги да оставите в миналото, защото то е изчерпано и няма потенциал, за да бъде продължено и в бъдеще.

На този етап вие перманентно ще получавате шансове да придобиете нещо ценно за вас – чисто материално, което ще ви подейства обогатяващо и ще повиши доходите ви, но в направление, което вече сте избрали в миналото…

Вие действително сте в чудесен период, през който можете да спечелите онова, към което сте се стремили и да повишите благосъстоянието си.

В друг случай – вие може да разчитате на тайна или неочаквана подкрепа, която пак така ще действа позитивно на ресурсите ви. Може да взаимодействате много добре със социално значими институции, а също така и хора, които са извън близкото ви или традиционно обкръжение и които ще се оказват мост към вашите успехи. В този процес ще има и такива, които ще слагат прът в колелата ви, образно казано, нека това да е повод да ги отстраните по-решително от пътя си, за да не позволявате да ви пречат и занапред.

Някои от вас ще се устремят към паралелни източници на печалба и действително ще успеят по този начин. Може да сте в близост до влиятелна или власт имаща личност, такава, която може да ви помогне и тази вид инициативност действително ще може да преобрази финансите ви.

Подходящо време да материализирате мечтите си, да извоювате върхове, нови и по-престижни обществени позиции, които ще трябва да удържате после до края на годината или до есента, а след това те ще се закодират трайно в новия ви начин на живот, социален статус и т.н. Възползвайте се от Новолунието, което е на 12-ти април, за да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, за да наваксате с евентуални пропуски и да дадете още един шанс на цели от миналото – да останат трайно в живота ви.

На 15-ти април Венера навлиза във вашия зодиакален знак, където ще бъде в най-голямата си сила и ще ви подкрепи в значима степен, ще ви надари с доза късмет…

През втората част на април вие с по-голяма лекота ще привличате всичко, към което се стремите, ще се радвате на по-голямо внимание, вид одобрение и т.н.

След 20 април Слънцето също ще навлезе във вашия зодиакален знак, така че ще ви надари допълнително с енергия и инициативност, така че вие навлизате в много важен период през годината, когато по-голяма част от случващото се ще зависи от вашата воля, не забравяйте, че това е сила, но и отговорност. Всичко това ще се случва на фона на повишаващи се ваши амбиции, които ще ви подтикват да действате по-непредвидимо, поне така ще изглежда на пръв поглед, но в повечето случаи вашите действия ще бъдат целесъобразни и защитаващи интересите ви. Вие ще преосмислите всичко ценно за вас в този процес и то ще придобие нова стойност.

Ще се освобождавате с по-голяма лекота от онова, което е загубило своя смисъл…

Това може да са хора, източници на печалба… вариантите са много като самия живот.

През последната десетдневка на април вашата социална активност перманентно ще расте, вие ще се борите за вашите интереси, ще влизате в словесни двубои, ще се появяват личности, които ще ви стимулират да реагирате точно така, ще ви предизвиква да бъдете по-активни или да се борите за интересите си…

 

Близнаци

До 24-ти април Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак, това е достатъчно рядко астрологично събитие, веднъж на около две години и половина, което ви задължава да бъдете по-инициативни, като от това пряко ще зависи Вектор на развитие, който ще зададете за идните около две години и половина.

Онова, което отключите като тенденция до 24 април, след това ще се развива почти по инерция, имайте го предвид и анализирайте усилията си в направление, което ще ви отведе напред и нагоре към вашите мечти.

През април месец вие ще бъдете силно стимулирани в посока да създавате и укрепвате връзки, да заемете по-престижни позиции в колектив.

Добрата новина е, че почти през целия април вие ще получавате достатъчно силно одобрение, което действително ще ви съдейства точно затова – да утвърдите авторитета си, да заемете по-добри обществено-значими позиции, да получите по-широко одобрение и т.н. През месец април мнозина ще се сдобият с вид популярност, ще заздравят контакти, които ще се превръщат в мост към техните успехи.

Ще можете да се радвате на вид опека от страна на влиятелни личности, да разширите вашето влияние, включително като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, може и чужденци. Всъщност, точно такива персони ще играят ролята на първоизточник на вид благоденствие и то за по-дълъг период от време.

Демонстрацията на висока квалификация, обогатяване на вашите знания – пак така ще ви бъдат много полезни.

При всички случаи звездите изискват от вас да излезете извън границите на познатото, традиционното, това ще разшири хоризонтите ви на развитие и ще има своето отражение за години напред, но все пак от вас зависи в каква посока ще насочете тази мощна и позитивна енергия.

Все пак, не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, може да има и такива, които ви дестабилизират, променят бъдещите ви планове.

Но вие имате достатъчно варианти, за да лавирате, за да превъртите някои предизвикателства в полза. Но е полезно да внимавате кого допускате до себе си, да преосмислите някои ваши връзки, които по-скоро ви дестабилизират финансово и не само.

Може да се възползвате от Новолунието, което е на 12-ти април, така че да обновите вашите обществени позиции, място в колектив, включително като преподпишете договори, ако това се налага или промените вашата среда на съществуване, сключите нови контракти, намерите ново място под Слънцето, което е по-подходящо за вас.

След 20-ти април по-голяма част от събитията започват да се движат повече по инерция, имайте го предвид, когато си създавате своеобразен график.

Същевременно през последната десетдневка на април перманентно ще ескалират развръзки, понякога съпътствани и от изненада, част от тях ще са приятни, други – не, но ще ви показват в по-големи крайности какво следва да оставите в живота си и с какво трябва да се разделите окончателно.

В любовта – през първата част на април вие може да поздравите вашите партньорски отношения, ако сте сами, ще можете да срещнете любовта или едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

През втората част на април вие навлизате в период, през който ще ревизирате вашите чувства, ще им предадете нова стойност, вероятно не без причина и съответните последици.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ