Месечен хороскоп за април

x

Рак

Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас през годината, когато можете да направите положителни преобразования на социалния ви статус, съответно това може да засегне кариерното ви развитие, обществено положение, репутация и т.н.

Вие имате възможност да извършите промени, които ще допринесат за вашето благосъстояние, изкачване по йерархичната стълбичка, повишение на доходите и т.н. Добрата новина е, че сега получавате достатъчно подкрепа от страна на партньори, влиятелни личности, финансови институции, хора стоящи далеч от вас – буквално и в преносен смисъл, така че по-лесно да осъществите намеренията си…

Ако една врата е затворена пред вас, то може друга и алтернативна да се отвори, особено, ако действате в тази посока, но не винаги афиширате вашите желания. В друг случай – усилия, които сте полагали до този момент сега ще започнат да дават резултати, ще се закодират пряко в имиджа ви, във вашите позиции, които заемате и т.н. Това е отличен период да постигнете върхови резултати, следствие на труд, който сте полагали дълго и през изминалите месеци.

Ако това е невъзможно, развръзките не ви удовлетворяват, тогава ще имате варианти, от които ще можете да се възползвате.

Новолунието, което е на 12-ти април може да се окаже своеобразно ново начало за вас, асоциативно – все едно се изкачвате на следващо стъпало от вашето развитие. Колкото са по-високи и значими вашите цели, толкова по-далеч може да стигнете, крайният резултат ще зависи предимно от вашата амбиция и от натрупани до този момент тенденции, но може да разчитате на доза късмет и закрила от хора и обстоятелства.

През втората част на април в обкръжението ви се появяват хора, които ви стимулират да се развивате в определено направление, помагат ви, подават ви ръка, ако имате нужда от това. Но не всички ще са толкова доброжелателни и вие трябва внимателно да избирате своята компания…

През последната десетдневка на април ще придобиете усещането, че околните се държат по-непредвидимо и непоследователно, нека това да се превърне в повод да набележите всички силни и слаби страни, които влияят на важни за вас връзки и да вземете съответни мерки, за да реформирате нещо в отношенията си, за да бъдете по-надеждни и перспективни.

На 25-ти април предстои знаково за вас астрологично събитие – Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина…

Възползвайте се от подкрепата на Марс, който ще ви надари с повече енергия, но ще изисква от вас да бъдете по-дейни, ако не пожелание, то по принуда…

Канализирайте тази мощна енергия в направление, което после ще се развива почти по инерция през следващите около 2 години и половина.

Марс ще остане във вашия зодиакален знак до 12 юни, това е оптимално време да зададете Вектор на развитие, който ще ви насочва, ще оформи път, по който ще вървите пак така през следващите около 2 години и половина.

През последната десетдневка на април водеща тема за вас ще бъде да утвърдите авторитета си в колектив, да оздравите важни за вас връзки. Ще имате такава възможност, въпреки че в този процес ще направите и чистка на обкръжението си, така че ще останат само онези контакти, които допринасят за чувството ви на щастие.

В един по-широк смисъл. В любовта – почти през целия месец ще се радвате на внимание и одобрение, със съответните позитиви. Въпреки всичко, вашите високи амбиции, цели, които си поставяте не винаги ще кореспондират с тези на вашата половинка.

Ако установите по-силни различия, следва да ги отстраните своевременно чрез диалогичност, за да не позволите те да прорастват и през следващите месеци, а може и по-дълго, вземете своевременни мерки, ще имате достатъчно лостове на въздействие.

Ако сте сами, тогава ще може да привлечете партньор, който ще допринася за вашето по-добро обществено положение, който е авторитетен, надежден и т.н., но пък ще е много силен характер, с който ще трябва да се съобразявате…

 

Лъв

Месец април може да е един от най-вълнуващите месеци за вас през предстоящата година, когато ще имате възможност да разчупите границите на възможното пред себе си, да постигнете нови и по-високи успехи от настоящите. Затова ще ви помага доза късмет, подкрепа от страна на обкръжението, в което съществувате, това могат да бъдат ваши приятели, но и влиятелни личности, партньори – лични или делови.

През месец април вашата популярност може да нарасне, вие може да създадете или утвърдите контакти, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, чувство на щастие и т.н.

Общуването с хора извън близкото ви или традиционно обкръжение се превръща във фокус, шанс за благоденствие по различни поводи…

Ако решите да пътувате и имате такава възможност, тогава може да разчитате, че на път пред вас ще се разкрият повече възможности. През първата част на април – вие може да срещнете любовта на път, ако сте сами, може да срещнете партньор, който е от друго населено място. Ако пък имате партньор, тогава евентуални пътувания ще освежат доста вашата връзка.

Може да коментирате по-далечни перспективи на развитие, например сключване на брак, ако връзката ви е сериозна, но не е преминала през този важен договор…

Ако това не е вашата тема, тогава демонстрацията на висока квалификация, увеличаването на вашите знания, ще ви действа по подобен начин, който може рязко да допринесе за лидерските ви и ли управленски позиции в колектив, утвърждаване на авторитета ви и т.н.

През месец април може да сключите дългосрочни договори, възползвайте се от новолунието, което е на 12-ти април, за да зададете едно голямо и позитивно начало, действащо ви по гореописания начин.

През първата част на април – вие разширявате кръга на вашето влияние, колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да бъдат вашите резултати.

През втората част на април – звездите ви подтикват да промените нещо в подхода си и в социалния си статус. Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате на работното ви място, съществува голямо напрежение или борба за власт, тогава през втората част на април вие може да промените това като се борите за своето място под Слънцето, извоювате победа или промените вашето кариерно развитие като се насочите към нещо ново, което ви дава повече свобода на действие, не ви напряга толкова и т.н.

През последната десетдневка на април звездите в по ярки краски ще ви показват какво трябва да обновите, да допуснете нещо ново и различно, за да имате по-добри перспективи на развитие, за да не позволявате вид дестабилизация отвън. Водещо условие за това ще бъде да избирате внимателно компанията си, на кого се доверявате и т.н.

 

Дева

Месец април е доста трансформиращ за вас, но в повечето случаи тези промени са положителни. Те ще се отразят на вашите позиции на работното място, вашата репутация и съответно заплащане. Ако условията на труд го позволяват, тогава през април месец и вие ще повишите вашите доходи следствие на одобрение от страна на влиятелни личности, хора, които могат да допринесат за вашето благосъстояние.

Това е месец, през който благодарение на вашата инициативност и демонстрация на висока квалификация, вие може да се справите с повишена конкуренция или да постигнете резултати, които ще се развиват през идните месеци, а може и години. При всички случаи това е период, през който вие може да повишите благосъстоянието си, това може да се случи следствие на успешно взаимодействие с финансови институции, уреждане на наследствени въпроси, работа чрез съдружие… Вариантите са много като самия живот, но водещо условие за вас е да си поставяте по-високи и по-далечни цели, когато става въпрос за вашата професионална реализация, да преговаряте с онези, които могат да ви подадат ръка.

През първата част на април ескалират развръзки или важни събития, които възнаграждават усилия, полагани до този момент от вас.

На 12-ти Април предстои Новолуние, възползвайте се от него, за да наваксате с евентуални пропуски, за да извършите реформи, направите важен избор, които могат да ви изстрелят напред и нагоре или да преобразят живота ви.

През втората част на април все повече се налага да отговаряте на повишени изисквания, които могат да включват и повишаване на вашата квалификация, обогатяване на вашите знания и т.н. Вашите амбиции растат, вие по различни поводи може да надникнете в по-далечното бъдеще и да сглобите една цялостна картина за вашето развитие, а това ще бъде много полезно, бих казала действащо като ориентир, за да не се „изгубите“.

През последната десетдневка на април ежедневието ви може да става все по-напрегнато, изпълнено с изненадващи или допълнителни задачи, но от друга страна – шансовете да влияете на събитията ще растат, ще имате избор, по-голяма свобода на действие и можете да излезете извън границите на познатото или възможното, стига да искате…

В обкръжението ви се появяват хора, които ви стимулират да се развивате, понякога може и да ви дразнят, да ви конкурират, но в повечето случаи въздействието им ще ви действа позитивно, ентусиазиращо, мобилизиращо и т.н. В любовта – преминавате през силни страсти, връзките  може да се нуждаят от известни реформи, образно казано или буквално, така че да се снижи евентуално напрежение, да се затоплят и т.н.

Помислете, изградете си стратегия и в по-далечна перспектива.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза, обемни бижута и ярко червило – това е достатъчно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ