Месечен хороскоп за март

x


ОВЕН

През по-голямата част от март месец вие сте в период, през който приключвате една лична година, така че по един естествен начин през това време ще ескалират развръзки, които ще ви покажат, кои от вашите желания, усилия които сте полагали в миналото, ще доведат до ползи, които пряко ще се имплантират във вашия по-добър социален статус, като минимум – репутация.

От 5 март вашият покровител Марс вече ще транзитира през зодиакалния знак в Близнаци и през идните около два месеца вашата социална активност ще нарасне в пъти. Вие ще се стремите все повече да преговаряте за интересите си, ще се стремите да създавате и укрепвате връзки, които да се превърнат в мост към вашите успехи, благоденствие и чувство за щастие – общо.

Вашите усилия, които полагате в тази посока, постепенно ще наберат скорост и вие действително все повече ще се радвате на по-широка подкрепа, вашите думи ще имат все по-голяма чуваемост, ще съумявате да налагате идеите и мнението си, дори и понякога да ви се налага да влизате в словесни двубои или пък да си служите с думите като с оръжие. В крайна сметка, до края на март месец мнозина ще се сдобият с вид опека или пък популярност, ще открият съмишленици, приятели и покровители, благодарение на които пред вас ще се разкриват все повече и по-добри шансове и перспективи за бъдещо развитие.

Ще забележите, че колкото повече действате в тази посока – обменяте мисли, приемате предложения, преговаряте за интересите си, толкова повече нараства вероятността да постигнете целите си.

На 13-ти март предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит да сбъднете ваша съкровена мечта, към която сте се стремили и преди и сега тя може да се материализира. В друг случай, ако пътя, към който сте се устремили, е затворен, тогава задължително пред вас ще се разкрият скрити и обходни пътища, варианти за развитие, които ще откриете, щом ги търсите, понякога и по един спонтанен, бих казала дори неочакван начин. Колкото по-малко споделяте вашите намерения, не ги афиширате, толкова повече ще се усилва вероятността вие да получите желаното. Както казват – „щастието обича тишината“ и това ще бъде в пълна степен валидно за вас особено между 10-ти и 20-ти март.

До 20-ти март в любовта вие сте под въздействие на силна романтика  или пък могат да ви обземат носталгични чувства, в краен случай ще ревизирате вашите сърдечни връзки, ще погледнете на тях от един друг и по-невидим ъгъл. Самотните представители на този зодиакален знак могат да бъдат силно привлечени от партньор, който е твърде различен от тях самите или пък някои от вас могат да започнат тайна и романтична връзка.

На 21 март Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак, а почти едновременно с него – Венера също навлиза във вашия зодиакален знак Овен. Това е ключов момент през месец март, когато вие ще почувствате прилив на енергия, самоувереността ви, вярата в собствените сили и възможности перманентно ще растат. Венера е планетата на щастието, благодарение на нея вие ще почувствате и доза късмет…

Последната десетдневка на март ви предлага множество възможности, вие ще се превърнете в лидери, които силно привличат внимание, печелят одобрение, симпатии с по-голяма лекота, а вие ще се възползвате от това като оздравите важни за вас контакти или пък създадете нови, устремите се напред и нагоре, а звездите ще ви дадат „зелена светлина“, почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви…


ТЕЛЕЦ

През месец март вашата социална активност ще расте, а паралелно с нея подкрепата, която получавате от колектива, в който съществувате.

Ще се радвате на все по-голяма популярност и доброжелателност, вид одобрение от страна на околните, възможно е в обкръжението ви да се появи личност, която силно да привлече вниманието ви, може да ви окаже голямо психологическо въздействие, да повлияе или определи бъдещия ви вектор на развитие.

В друг случай през месец март едно приятелство може да се превърне в нещо повече – в романтична връзка, ако това ви интересува. Вие разширявате вашето влияние, може да се радвате на вид опека от страна на влиятелни или власт имащи личности, добре взаимодействате с хора, които са извън близкото ви обкръжение, включително чужденци. Демонстрацията на висока квалификация или обогатяването на вашите знания, може да се превърне в допълнителна възможност да се изкачите по йерархичната стълбичка или пък да утвърдите авторитета си на работното място и сред другите – общо.

Ако желаете да смените средата си на съществуване, включително чрез пътувания или премествания – това е един от най-благоприятните периоди за вас, хубаво е да се възползвате от Новолунието, което е на 13 март, за да преумножите всичко гореизброено или да поставите едно голямо ново начало в предпочитана от вас сфера на влияние, която ще бъде подкрепена от важни за вас хора. Добре се справяте с уреждане на документи, включително международни, ако това ви интересува.

След 6 март все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние или сигурност в един по-широк смисъл. Усилията, които ще полагате в тази посока през март и април, задължително ще дадат своя резултат, вие ще усетите подкрепата на звездите, която ще се усилва през март месец и през втората част на март вие може да извоювате успехи, на които после ще разчитате до края на годината, а може и по-дълго, да кажем през идните около две години и половина.

Част от шансовете да подействате позитивно на кариерното си развитие или обществено положение сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да инициирате, за да не пропуснете нещо…

Колкото са по-големи амбициите ви, толкова по-далеч може да стигнете…

През април месец вие все още ще се намирате в хубав период, през който може да направите важни стъпки в тази посока, но тенденциите вече ще се движат повече по инерция и според това, което сте задали като Вектор на развитие през март, особено през втората част на март, вие може да направите пробив в избрано от вас направление, което е способно действително да преобрази живота ви, действайте и ще успеете, ще получавате достатъчно подкрепа от хора и обстоятелства.

През последната десетдневка на март, възникват допълнителни възможности за печалба, това могат да бъдат развръзки от усилия, които сте полагали до този момент, а може и да е следствие отново на подкрепа, дори неочаквана, в друг случай – варианти, особено, ако ги търсите.


БЛИЗНАЦИ

Месец март е един от най-важните за вас през годината и вие сами ще се убедите в това.

През този месец вие можете и трябва да направите важни стъпки в кариерното си развитие, обществено положение, имате шанс да извършите положителни трансформации следствие на подкрепа от страна на влиятелни личности, институции, хора които влияят на бъдещото ви развитие и онова, което имате – общо.

Звездите ще подкрепят вашите усилия в тази посока и вие действително може да направите крачка напред и нагоре, стига да имате ясна цел.

Ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава ще усетите попътните ветрове, които подкрепят начинанията ви в предпочитано от вас направление, като минимум – ще се представите в най-добра светлина и това пак така ще има широко отражение. Все пак, колкото по-надалеч се целите, образно казано, толкова по-значими могат да бъдат вашите постижения.

От 5 март Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, това е ключово астрологично събитие, което ще повдигне тонуса и адреналина ви, ще ви подтикне да бъдете по-дейни, ще ви даде право да насочвате събития и хора, да бъдете „капитани на собствения си кораб“ и над обичайното, тоест вид успехи действително ще зависят от ваши инициативи… Под влиянието на Марс вие действително ще станете по-дейни и така е правилно.

Мнозина под това въздействие ще разширят кръга на своето влияние, ще излязат извън границите на познатото и традиционното.

Можете да разширите границите на възможното пред вас, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, ако насочите вашата енергия в посока повишаване на знания и квалификация, демонстрация на собствените ви умения пред високопоставени личности. В друг случай – може да насочите усилията си към пътувания, които пак така ще се окажат благоприятни за вас. Отново като вариант – ще ви върви при сключване на договори, справяне със спорни въпроси, юридически казуси.

Използвайте това благоприятно време, за да направите проби в избраното от вас направление, особено през втората част на март и предимно след Новолунието, което е на 13-ти март.

През последната десетдневка на март в близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви подават ръка, ако се нуждаете от такава, вашата социална активност ще продължи да расте, може да сте подтиквани в тази посока от определени личности, които са в близкото ви обкръжение и ви стимулират да действате точно по този начин.

В друг случай и по различни поводи на вас ще ви се налага да се доказвате повече в колектив, да утвърдите авторитета си пред другите, причините за това могат да бъдат различни, например нова позиция, която заемате, защото успехите ви зависят подчертано от вид подкрепа и одобрение, поради премествания, както казах вече – нараснала социална активност.

Каквато и да е причината, добрата новина е, че в значима степен ще въздействате на тенденциите, може често да се оказвате в център от внимание, възползвайте се по оптимален начин!

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ