Алтернативният меден месец – от Ботсвана до Австралия

x

 


Меденият месец е най-доброто време за пътешествия, които не бихме предприели в един по-обикновен случай. Меденият месец е време за предизвикателства и приключения, които ще накарат сърцето ви да тупти по-силно. Всичко това лесно се припокрива с представите ни за екзотика, по-близки до екватора земи и държави, до които ще се наложи да сменим поне два полета и няколко часови и климатични зони. Ето четири от най-интересните и привлекателни дестинации за романтичен и малко по-нетрадиционен меден месец.


 

Travel-Honeymoon-Destinations-1

 


Занзибар

Остров Занзибар е разположен съвсем близо до Африка – точно срещу континенталната част на Танзания. Дори и да сте посещавали други тропически дестинации, Занзибар ще ви убеди, че винаги има с какво да допълните екзотичните си преживявания. Главният град на острова е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Занзибар предлага безкрайни плажове, прекрасни сини води, еклектична история и пейзажи, които никога няма да забравите.


 

Travel-Honeymoon-Destinations-4

 


Ботсвана

Още, откакто, преди много години, гледахме филма „Боговете сигурно са полудели“, за много от нас Африка остана крайно привлекателна – истинско предизвикателство за мечтите ни. Филмът е сниман именно в Ботсвана. Южноафриканската страна е рай за хората, които обожават да ходят на сафари. Освен това там ще откриете луксозни курорти, много различна атмосфера за ваканция и романтична обстановка извън клишетата.


 

Travel-Honeymoon-Destinations-5

 


Куба

Куба, Хавана, Варадеро и дългите плажни ивици са една класическа мечта, която най-лесно и спонтанно може да реализирате по време на меден месец. Със своята интересна култура, страната се е превърнала в магнит за туристи, които са решили не само да пътуват до Карибите, а сякаш и назад във времето. Подгответе се за преживяване, което ще вземе дъха ви, подгответе се за море, по-синьо от небето… и още за какво, вижте ТУК.


 

Travel-Honeymoon-Destinations-2

 


Австралия

Да, знаем колко е далеч Австралия – на другия край на света, ако не и по-далеч. И все пак, защо да не отидете точно там по време на най-романтичната си ваканция?! Големият бариерен риф, панорамни гледки и разходки с хеликоптер, плажове като от картички и много предизвикателства за повишаване на адреналина ви очакват там по всяко време на годината. От всички предложени места обаче Австралия е вероятно и най-скъпата дестинация, а екскурзиите до там от България варират в петцифрени суми, за които в момента не искаме да мислим.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:  

НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩИТЕ МЕСТА, КОИТО НЯКОГА СТЕ ВИЖДАЛИ

ПЛАЖОВЕТЕ, НА КОИТО ДА ИЗБЯГАМЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пуловерът е най-добрият приятел на неделната ни разходка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ