Милионерите под 30 или поредното доказателство, че за успехите няма възраст

x

Умът не се измерва в цифри и имаме няколко доказателства за това. Първото е, че макар и по-малък, женският мозък не функционира по-малко от мъжкия. Второто не засяга „войната” на половете, а на поколенията и идва от списание Forbes. То разказва за най-успешните бизнесмени, предприемачи и успели личности, чиято възраст е под 30 години.


Мария Шарапова


Лидер в списъка е руската тенисистка Мария Шарапова. През 2012 тя дебютира на „сладкия” пазар, като пуска своя марка бонбони Sugarpova. Те се продават в Европа, САЩ, Русия и Азия, а приходите ѝ достигат 6 милиона долара. Освен това рускинята работи с брандове като Tiffany, Nike, Porsche, Motorola и Samsung, стойността на чиито договори са шестцифрени суми.


Еван Шпигел


На второ място е класиран 23-годишният Еван Шпигел – един от основателите на социалната мрежа Snapchat. Младият предприемач отказа предложение на стойност 3 милиарда долара от създателя на Facebook Марк Зукърбърг, уверен, че продуктът му ще се развие по-успешно в следващите няколко години и тогава цената му ще бъде по-висока.


Оливия Уайлд


Бронзовото място в класацията е отредено за Оливия Уайлд. Все още 29-годишната актриса стартира организацията Conscious Commerce, която изпълнява и благотворителна, и имиджова функция. Тя вече е събрала над 100 000 долара за нуждаещите се в Индия.


Бруно Марс


В списъка попада и младият музикант Бруно Марс. Място във Forbes му определят не толкова продадените албуми, а участията на Superbowl. Третата дама в класацията е Шиза Хадид – съоснователка на благотворителната организация Malala Fund. Любопитно е, че сред инвеститорите в нея са Брад Пит и Анджелина Джоли.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Büro 24/7

Вижте още:

Работещо момиче: 5 начина да бъдем по-организирани и по-успешни

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени