Срещнете леприкони – възможно е

x

Харесвате ли малки, човечета в зелено :) които освен всичко останало могат да ви направят богати… Не, не става въпрос за марсианци, а за леприкони. Музеят, посветен на тяхната „реалност“ в Дъблин, възприехме като любопитна идея за пътешествие, която да ви предложим.

Националният музей на човечетата с рижи бради и големи шапки е открит съвсем наскоро и предоставя възможност на посетителите си да добият съвсем точна представа какви са леприконите.Отделено е място за информационна зала, в която са събрани разнообразни литературни източници, които описват живота и заниманията на малките, носещи късмет, митични същества.

След като получите детайлна информация за способностите им, ви очаква „вълшебен тунел“, в който заради необичайното осветление и форми, всички насреща ще ви изглеждат миниатюрни. Непосредствено след това ще навлезете в света на великаните и едва като преминете през него ще се озовете в този на хората.


 


Там ще се почувствате като пълнокръвен леприкон, сред огромните мебели. Навсякъде ще ви заобиколят гигантски дивани, фотьойли и маси. А до рафтовете с книги ще достигнете единствено с подскоци. „Теоретичната стая“ е следващото място, през което ще преминете. В центъра й е поставена карта на Ирландия заедно с подробен разказ за историята на леприконите и техните невероятни приключения. Веднага след това ще се спуснете по дъгата към стаята на червените чорапи и мистичните съкровища. Накрая ще се озовете в последната стая, в която сами да изобразите леприкон и едва тогава ще можете да си върнете нормалния ръст и да се отправите вкъщи с широка усмивка.Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още:

Ангкор Ват, Пном Пен, Сием Реап: Новата стара Камбоджа ще ви очарова с многото си лица

Един ден в Париж, но не като туристи. Как да направим почивката си още по-интересна?

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Райе за свежа визия в сряда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ