СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 15.03.2021 – 21.03.2021

x


До 21 март слънцето и Венера ще транзитират през вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че вашата инициативност през тази седмица е много важна и определяща бъдещите ви перспективи на развитие и то в по-дългосрочен аспект, до края на годината, а може и повече. От вас се изисква да бъдете социално по-активни, за да наложите авторитета си в колектив или да привлечете на ваша страна влиятелна опека. Повечето от вас действително ще успеят и ще се радват на вид одобрение и подкрепа от страна на власт-имаща или по-възрастна персона.

Всички предизвикателства, с които сте се сблъсквали в последно време, сега могат да бъдат превъртени във ваша полза, тези предизвикателства може да са били свързани с важни за вас отношения, които са съпътствани и с известен елемент на изненада, можете да ги превъртите във ваша полза, включително като разчитате на подкрепата на близките си, на семейството си и т.н.

В друг случай – въпроси, които касаят недвижимо имущество, битови казуси, семейни отношения – сега могат да се канализират в оптимално позитивна за вас посока, част от шансовете ще се развиват почти по инерция и ще очертаят нови трайни тенденции, в повечето случаи – позитивни за вас.

Все пак е препоръчително вие самите да сте по-инициативни в тази посока, да си изградите план-график или да се целите към по-значими преобразования, които пак така ще имат дългосрочно отражение и ще доведат до базисни преобразувания на различни нива от живота ви – в личен и делови аспект.

Общуването с хора извън близкото ви обкръжение, пак така ще ви носи ползи… Също – колкото по-малко афиширате вашите намерения, толкова повече ще нарастват шансовете да ги реализирате на практика…

След 21 март все по-важна тема ще става вашето финансово състояние, ще навлезете в период, през който ще можете да материализирате мечтите си или пък да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си и т.н. Засега получавате само първи сигнали в тази посока…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ