СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЛЪВ 07.11.2016 – 13.11.2016

x

5-Leo


Въпроси свързани с дома и семейството ви, условията ви на съществуване най-общо, обсебват вниманието ви по различни поводи, същевременно сега можете най-силно да влияете на този сектор, но е факт и че близките ви също ви указват значимо въздействие. Те могат да променят вектора ви на развитие, а пик от събития или развръзки, разяснителни разговори, предстоят в края на седмицата.

През втората част на седмицата социалната ви активност ще нараства, вероятно от появата на енергична личност, която ви стимулира да сте по-активни, да дадете най-доброто от себе си. Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм. Появява се и „светлина в тунела”, относно професионалната ви реализация, но това все още са далечни и първи сигнали, които ще регистрирате. Появява се необходимост да предоговорите контракти – служебни и не само. Ако крайният изход не ви удовлетворява, вероятно през следващите две седмици ще потърсите и други области, в които да демонстрирате потенциала си, да получавате онова, което действително заслужавате. Тенденцията ще се осъществи с подкрепа, от страна на важни личности по интересуващия ви профил и вие ще наблегнете на тях- спонтанно или по принуда.

В любовта сте хладни, склонни на преоценки, особено след 12 ноември, внимавайте да не преминете определени граници.

В понеделник и вторник популярността ви расте, привличате погледи, възползвайте се. Подходящо време да стабилизирате или наклоните във ваша полза лични и делови отношения.

В сряда и четвъртък тонусът ви не е твърде висок, но притежавате силна интуиция. Склонни сте да преувеличавате, пазете се от грешки, които могат да доведат до реални загуби.

В петък, събота и неделя ентусиазмът ви се възвръща, изненади, новини, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви, могат да обновят плановете ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ.

horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ