СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 07.11.2016 – 13.11.2016

x

1-Aries


Материалната ви сигурност, подкрепа от страна на „другите” е водещ приоритет, а през настоящия период можете да направите много в тази посока и да преобразите социалния си статус.

Понякога промените ще са „козметични”- обновена линия на поведение, която ще ви представи в по-добра светлина, пренареждане на приоритетите, които ще се отразят на ритъма в ежедневието ви… Но трансформациите могат да бъдат и по-значими – да увенчаят с успех минали ваши действия или да стигнете до развръзки. На чисто психологическо ниво обаче, вие се преобразявате, особено след 10 ноември, когато вашият покровител Марс- навлезе във Водолей. Тази тенденция ще отключи и без това революционния ви дух – може да ви направи доста по-неспокойни, непредвидими, но и свободни, независими. Паралелно с това ще нарасне социалната ви активност и вие ще се откроите като лидер в колектив или ще влезете в по-остра конфронтация с онези, които не ви подкрепят, не застават зад гърба ви.

През следващите няколко седмици умело ще успявате да се възползвате от енергията на другите или пак така умело ще им влияете, защото заемате нова позиция, нараснали са амбициите ви, а не рядко и конкуренцията и т.н.

В понеделник и вторник около вас е шумно, напрегнато. Интересни, полезни новини.

В сряда и четвъртък тонусът ви не е висок, възможни са непредвидени обстоятелства, обърквания, така че дните ви да не преминат според предварителен график. Подсъзнанието ви работи на пълни обороти, имате силни предчувствия, показателни сънища, мечтите са ярки. Разбирате кои от тях са осъществими, кои в сферата на илюзиите.

В петък, събота и неделя- всичките ви преживявания изплуват на повърхността, за добро или зло, трудно ги прикривате, привличате внимание и притежавате достатъчно сила и енергия, за да определяте вие „правилата на играта”.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ.

horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ