СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП РИБИ 07.11.2016 – 13.11.2016

x

12-Pisces


Акцентът за вас е да разширите границите на собствената ви реализация и постижения,  като общувате с нови хора, целите се в по-далечни перспективи, разрешите правни казуси или повишите квалификацията си.

Ако желаете нови резултати, трябва да промените и подхода си. Нещо подобно ще се случи при мнозина от вас по един естествен начин. Ориентирате се към алтернативи и обходни пътища, които могат да се породят поетапно и да засегнат предимно материалното ви благополучие, което беше дестабилизирано поради допълнителни разходи най-общо казано. Тенденцията да намерите допълнителни или други източници на доходи ще се усилва през следващите няколко седмици. Засега се пораждат подобни вътрешни нагласи у вас самите или сигнали за бъдещи шансове.

През втората част на седмицата се появяват благоприятни възможности да хармонизирате работната среда, да получавате повече подкрепа от страна на колеги и приятели и да се възползвате от това.

Изтича някаква житейска програма, която е стартирала през изминалите около две години и половина, помислете дали искате да я обновите. Това означава, че ще имате шанс да я удържите, но с вид реформи или пък ще пожелаете окончателно да оставите нещо зад гърба си, което се оказва непечелившо, изживяло своето време. Както знаем ако искаме да позволим нещо нова да нахлуе в живота ни  ние трябва да освободим място за него. Така се случва и сега-по желание или принуда. Разбира се, препоръчително е още в началото сами да насочваме събитията, като усетим накъде духат ветровете.

Понеделник и вторник осветляват мечти и по-далечни перспективи, варианти.

В сряда и четвъртък сте доста емоционални, ако има нещо скрито, което ви тревожи то изплува на повърхността, за да вземете адекватни мерки. Оказвате се под „светлината на прожекторите”, дайте най-доброто от себе си.

В петък, събота и неделя- основна тема са приходи и разходи, търсене и намиране на изход за разрешение на казуси свързани със стабилността ви най-общо. Пазете се от спонтанни и необмислени разходи или такива теми да не застанат между вас и близките ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ.

 horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ