СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП СТРЕЛЕЦ 07.10.2016 – 13.11.2016

x

9-Sagitarius


Подкрепата от страна на околните към вас перманентно се усилва, но не без причина. В едни случаи това е в резултат на натрупан вече авторитет, а в други – настойчивото ви поведение точно в тази посока. Да утвърдите позициите си сред „другите”, защото от тях подчертано зависи стабилността и успехите ви, тъй като точно сега можете и трябва да се възползвате от одобрението на околните, така че да се превъртите на по-високо ниво. Като минимум изпитвате удоволствие да разчупите статуквото, да излезете извън границите на задълженията, които в последно време може да ви идват в повече.

През втората част на седмицата се появяват шансове да стабилизирате доходите си, да получите бонуси или някакви „подаръци”- материални, но и морални. Засега получавате първи сигнали в тази посока, които трябва да уловите още във въздуха.

Социалната ви активност перманентно се усилва. Вие все по-агресивно ще преследвате желанията си, ще използвате „думите като оръжие”, няма да ви липсват спорове, но и победи…

В любовта насочвате се съвсем практично към онова, което е по-устойчиво, целесъобразно или чувствата ви силно се влияят от теми като приходи-разходи, а понякога могат в подобен процес на анализи и ретроспекции силно да изстинат.

В понеделник и вторник интересни, полезни новини и разговори. Възползвайте се!

В сряда и четвъртък тонусът ви не е много висок. Ако има нещо, което ви тревожи или отчитате за извън контрола ви, то изплува, принуждава ви да търсите варианти и изход, който на този етап е в съчетание с компромиси.

В петък, събота и неделя- ентусиазмът ви постепенно се възвръща, няма да ви липсва компания и подкрепа. Но не са изключени и изненади, бъдете по-умерени, за да не предизвикате „пожар”.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. 

horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ