СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ТЕЛЕЦ 07.11.2016 – 13.11.2016

x

2-Taurus


Водеща тема за вас продължават да бъдат партньорските ви отношения – лични или делови, общественото ви положение, популярност,  като през настоящия период предстоят пик от събития, които после ще ви влияят дълго, поне като фон.

Успехите ви, дори и в чисто професионален аспект, подчертано се определят от одобрението и подкрепата на околните, но добрата новина е, че сега можете да ги получите, паралелно и с по-добри позиции в колектив.

От 12 ноември Венера, вашата покровителка- ще транзитира през Козирог, от това поле ще ви направи по-устойчиви, целеустремени и с визия за по-далечното бъдеще, вероятно и не без причина. Стремите се  да „разширите хоризонтите пред вас”- като получавате допълнителни възможности, като увеличавате  кръга си на общуване, включително и с влиятелни лица, като пътувате, повишавате квалификацията си, ако настоящата ви работа позволява ръст в това поле.

През втората част на седмицата ескалира и една нова тенденция, която ще мобилизира потенциала ви да се борите, да подобрите имиджа и социалния си статус или поне да съхраните статуквото. Причините за това може да се продуцират от вас самите, но понякога и от външни, независещи от волята ви фактори. Онова, което успеете да постигнете чрез инициативността си, по-активната ви позиция, сега и през следващия близо месец, после ще се закодират трайно в ритъма ви, в ежедневието, в професионалната ви реализация и пр.

В понеделник и вторник – дребни действия имат голямо значение и влачат след себе си перманентни следствия.

В сряда и четвъртък – разбирате на кого можете да разчитате или не. Пазете се да не станете жертва на внушения и манипулации. В друг случай – точно обратното, изтрезнявате от такива.

В петък, събота и неделя всичко, което се е натрупвало в душата ви „избива”, ако има нещо тайно или неопределено, то се изяснява.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ.

horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ