Седмичен хороскоп зодия Риби 16.02 – 22.02.2015г.

x

 

 

 


 

Новолунието в четвъртък се случва във вашия зодиакален знак, така че в доста отношения за вас това ще означава вид ново начало, особено за родените през първата декада на зодиака, но и за всички останали в различна степен. Новолунието е в първите градуси на Риби, така че трансформациите които са полезни и/или императивни за мнозина, трябва да са по-качествени, метафорично казано „от корен". Те трябва да засегнат като минимум линията ви на поведение, съответно имидж, а за някой ще е наложително качествено „обновяване" на социалния статус през следващото полугодие. На този етап получавате сигнали за „слабите звена", интуицията ви работи на пълни обороти, не са изключени и силни предчувствия, отново- предимно за родените през първия деканат.

Припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак вие създавате годишна програма, която ще произхожда от личните ви желания, зададена посока точно сега. Така че няма да е преувеличено, ако кажа, че дори трябва да внимавате за какво мечтаете, току виж се е сбъднало до края на годината. Планувайте, мечтайте, не пренебрегвайте вътрешния си глас, не си затваряйте очите пред неудобни въпроси, които настойчиво и перманентно напомнят за себе си.

В края на тази седмица и през следващата възникват шансове да повишите доходите си. Тенденцията може да е спорадична, внезапна, под формата на бонус или награда, а може и да е реално повишение.

При всички случаи, през следващите близо два месеца и половина вие ще станете особено находчиви, инициативни да търсене, съответно намиране на по-високи финансови ресурси. И така е правилно. Подобен благоприятен шанс да се сдобиете с по-високи приходи ще възникне след около две години. Мислете, действайте и не отлагайте.

Както се казва: „Господ дава, но в кошара не вкарва".

Сърдечността пряко ще се влияе от доходите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Райе за свежа визия в сряда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ