СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.08.2017 – 03.09.2017

x


Тема от близкото минало може много силно да ви мотивира да бъдете по-инициативни, смели, да вземете някакви важни решения, които да ви донесат удовлетворение, да ви дадат шанс да излезете победители във водеща за вас тема или да се измъкнете от сложна и заплитаща се обстановка. В този процес няма да ви липсва подкрепа, напротив, подходящо е да водите преговори, можете да стигнете до доста изгодни предложения, които да стабилизират позициите ви или да повишат популярността ви.

Получавате радост от хора близки до сърцето ви – партньори, деца, ако имате такива, също назряват някакви трансформации в този сектор, които ще се обсъждат активно, ще обсебват вниманието ви, особено през втората част от периода.

Ако заниманията ви са творчески, тогава включвате в действията си креативност и ентусиазъм. Но рутинните задачи за изпълнение ви натоварват, възможно е да са повод да се почувствате изтощени. В друг вариант възникват все нови и нови обстоятелства, с които трябва да се съобразявате, налага се да намалите темпото или се разминавате с предварителните си планове. Чудесен повод да пренаредите приоритетите си, да набележите ясно „слабите звена“ и да ги отстраните. Няма за къде да бързате, всичко се нарежда поетапно, по „график“, особено след 05 септември… За сега внимавайте, не се претоварвайте, за да не пострада физическото ви здраве…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени