9 Фън Шуй за съвета за привличане на пари

x


Може ли фън шуй да ни помогне да обърнем късмета си с парите и как да използваме това древно знание за привличане на богатство.

В живота парите имат значение. Защо да не бъдем отворени за всички възможности за подобряване на финансовото ни състояние и да обърнем късмета в наша полза с няколко прости съвета, които ни дава Фън Шуй. Аз вярвам, че това е възможно. В крайна сметка това знание нямаше да оцелее цели 6 000 години, ако не работеше, нали? Фън Шуй е китайска метафизична философия, която внася хармония в околната среда. Добрият Фън Шуй може да ви донесе богатство, пари и късмет, ако се стремите към него. Освен това ви дава необходимите инструменти, за да привлечете всичко това.

И така, днес ще разгледаме няколко основни правила, които според Фън Шуй могат да ни донесат богатство.

Парите, както и всичко, което ни заобикаля е енергия. Те имат определена вибрация и се подчиняват на определени правила. Концепцията за енергията (Чи) е много важна във Фън Шуй. Това е трудно да се опише, но нека да опитаме… Чи е форма на енергия, която преминава през всичко. Това е “животворна” енергия. Преминава през нашите тела, домове, сгради, външни пространства. Чи е магическа и мистична. Освен това е нематериална. Чи трябва да бъде съхранявана, а не разпръсвана. “Намираш енергията и я събираш”. Това е основната цел на Фън шуй.

Ето какво трябва да направите: 9 Фън Шуй за съвети за привличане на пари.


Photo by Francesca Tosolini on Unsplash

1. Разчистете и подредете дома си

Това е едно от златните правила на Фън шуй за привличане на богатство. Уверете се, че коридорите са подредени и проходими. Поставете позитивни снимки и картини на стените си. Използвайте огледала, за да увеличите светлината в по-тъмните пространства и да раздвижите енергията. Освободете се от всички стари, счупени или неработещи предмети, както и от всички, които не използвате и не ви носят радост. Това ще обнови енергията в целият ви дом и ще отвори място за нови възможности. Освободете се от всичко, свързано с онези части от миналото ви, с което нищо не ви свързва вече. Предишна професия, партньори, стари хобита, дрехи, които вече не ви стоят добре или ви носят лоши спомени, снимки на които не се харесвате, книги, които не четете. Това е застояла и  токсична енергия, която ви блокира и ви пречи да привлечете свежи неща в живота си.

 

2. Оправете осветлението си

Това е един от най-лесните Фън Шуй за съвети за привличане на богатство. Осветяването на тъмни ъгли помага на енергията да циркулира. Щом има циркулация, има поток от енергия. Добрата светлина допринася за постигане на баланс и хармония в дома. Сложете нови настолни лампи в хола, трапезарията и спалнята. Сменете основните  осветителните тела, ако се налага. Сменете всички крушки, които не светят. Инвестицията на време, усилие и средства ще ви се отплати. Добре балансираното осветление е много важно, има положително въздействие върху настроението и привлича добри неща в живота ви. Не забравяйте, светлината е енергия.

 

3. Сложете растения на правилните места

Подобно на осветлението, растенията са лесен начин да подобрите енергията в дома си и да привлечете благосъстояние. Пищните зелени растения с широки листа са най-подходящи. Те внасят живот в ъглите, омекотяват греди и колони и внасят свежест в дома. Най-добре е да се държат в източни, югоизточни и южни сектори. Никога не ги поставяйте в спалнята, освен ако не става въпрос за някой мъничък кактус. Да, кактус. Много хора го свързват с лош фън шуй, но това изобщо не е вярно. Тези растения поглъщат електромагните вълни от електрическите уреди и помагат да се съхрани влагата в помещението.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени