СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 28.08.2017 – 03.09.2017

x


Ежедневието на повечето от вас е доста динамично, обстоятелствата около вас се менят бързо, но ви предоставят нови възможности или стари, но на „нов глас“, образно казано. Важното е, че имате избор, а той в значима степен ще повлияе социалния ви статус, имидж и то за дълго, според посоката, която предпочетете.

Звездите ви подкрепят силно, подтикват ви да се изкачите по йерархичната стълбичка, да осъществите своя мечта, да увенчаете с успех минали ваши усилия.

Обновява се начинът, по който ви възприемат околните, поради променена среда на съществуване или пък  линия на поведение от ваша страна… Каквото и да е то ще се отчита за благоприятно, можете да разчитате и на опека от висшепоставени личности, вие с по-голяма лекота налагате мнението си, печелите симпатии – възползвайте се!

Същевременно не всички ще са чак толкова доброжелателни. Налага се да „отсявате сеното от плявата“ и да не позволявате да ви въвличат в интриги, от които няма да се измъкнете лесно.

В друг случай – изпитвате съмнения, налага се да полагате повече усилия, за да се доказвате пред околните, може да разберете някаква тайна, паралелна действителност да ви накара да преразгледате връзки – лични или делови… Знанието е винаги полезно, чрез него реагираме по оптимално правилен начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени