СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 04.09.2017 – 10.09.2017

x


Навлизате в ключов период, когато благодарение на личната ви инициативност, вие можете да преобразите начина си на съществуване и мнозина ще вземат подобни трансформиращи решения, обновяваща житейските им приоритети, защото стара схема е изчерпана или понеже на пътя ви застават нови задачи за изпълнение, шансове, от които следва да се възползвате.

На 5 септември Марс навлиза във вашия зодиакален знак, ще го усетите на физическо и психическо ниво, адреналинът и борбеността ви постепенно ще се покачат, вероятно и не без причина, а защото търпението ви е изчерпано или силно желаете да се измъкнете от водовъртежа на статуквото.

В този процес ще ви помогне Меркурий – вашият покровител, той /Меркурий/ на 04 септември ще обърне своя ход в директен, ще оформи у вас окончателно мнение за възможности или пък – какво следва да оставите зад гърба си, трансформациите може да са значими, засягащи материалното ви положение, теми, които се отнасят до ваши партньори – лични или делови, съответно – до колко можете да разчитате на моралната или материалната им подкрепа. В друг вариант – трансформации около водещи за вас личности, се отразяват и на вас самите, принуждават ви да се съобразите. Пик от показателни събития предстоят в дните на Пълнолунието – 5-6 септември, те „осветяват“ вашите връзки, не са изключени прозрения или пренареждане на пластовете във взаимоотношенията ви, които после ще ви влияят дълго.

Меркурий преминава в Дева на 09 септември и може да изкара на повърхността скрити процеси, като минимум да предизвика разяснителни разговори… Все повече възвръщате самоувереността си или решимостта сами да бъдете господари на собствения си кораб, без да позволявате прекалено вмешателство…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени