СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.09.2017 – 24.09.2017

x


Около вас е все по-шумно, вероятно напрегнато, налага ви се да сте в услуга на важни за вас хора или пък да се доказвате, да се справяте с конкуренция. В този процес могат да възникнат разяснителни разговори, а вие да си изградите печеливша стратегия, така че да превъртите евентуални негативи в позитиви, да се разделите с хора или обстоятелства, които по-скоро ви разочароват, отколкото обратното.

Новолунието от понеделник и вторник ви влияе като своеобразно ново начало за общественото ви положение, възползвайте се от приливната вълна, за да се превърнете в лидер, да не позволите да попаднете под чужда воля и т.н…

През втората част на седмицата можете повече да разчитате на добронамереността на околните, оформят  се шансове, които да ви извоюват по-добри позиции в колектив. В друг вариант – появява се личност, която силно да ви подкрепя, на която да можете да разчитате, ако пожелаете.

Всичко гореспоменато се случва в една доста динамична среда на съществуване с перманентни изненади, така че е полезно да „планувате на момента“, за да сте в крак със случващото се. До 19 септември звездите ви помагат да осъществите своя мечта, скоростно да трансформирате общественото си положение или имидж като минимум. Това не е случайно, а по-скоро развръзка, заслужена разплата за дълго полагани усилия. Ако все пак, крайният резултат не ви удовлетворява, тогава вероятно ще се наложи по един по-радикален начин да промените приоритетите си, линия на поведение, а в по-крайни варианти- бъдещи планове за себеосъществяване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени