СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 02.10.2017 – 08.10.2017

x


Ежедневието ви продължава да бъде доста динамично, натоварено, но и продуктивно. През тази седмица можете да проявите забележителна инициативност, която да ви помогне да се изкачите по йерархичната стълбичка, да постигнете отлични резултати, а това да се отрази на имиджа ви като минимум.

Подходящо време да пренаредите приоритетите си, за да сте по-успешни, мнозина ще се справят по-лесно с текущи ангажименти, ще откриват изход и варианти от заплетени ситуации. Същевременно, ако има натрупани и минали неразрешени въпроси, приоритетно – отнасящи се до правни казуси в един по-общ смисъл, спорни теми с висшестоящи или по-възрастни личности, необходимост от промени или повишение в квалификацията, то те ще ескалират и ще се проявят в по-ярки краски през втората част на периода и до средата на октомври.

Друга фокусна точка са партньорските ви отношения – лични и делови, Пълнолунието от понеделник и вторник ви дава пълнота от знание относно водещи перспективи, не са изключени разяснителни разговори, бързи развръзки, те могат да бъдат изцяло във ваша полза, ако проявите повече толерантност, отчитате и чуждите интереси. Не са изключени и обрати, но обединяващо правило е, че не бива да се съмнявате в добронамереността на важни за вас личности, можете да наклоните везните във ваша полза, стига да поискате и да сте по-гъвкави. Следва да се припомни, че посоката, която зададете сега и до 11 октомври, после ще е трудно отменяема, имайте го предвид и насочвайте внимателно… също – „голямото щастие и късмет“ ще ви съпътстват точно, ако градите мостове, съответно – връзки, а не обратното. Възползвайте се от опеката на звездите по оптимален начин!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени