СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 02.10.2017 – 08.10.2017

x


През тази седмица мнозина от вас ще проявят забележителна инициативност, така че да сбъднат свое съкровено желание, да порадват сърцето и действително могат да постигнат онова, към което са се устремили.

Чувствата ви са дълбоки, трансформиращи, можете да направите така, че за дълго да задържите или привлечете нещо ценно за вас – от любим човек до чисто материални потоци. Същевременно, налага ви се също да инвестирате, вероятно ще си направите спонтанен или точен разчет кое колко струва и дали си заслужава цената – буквално и в преносен смисъл. Равносметките ще ви съпътстват през целия период и няма да ви позволят да изгубите здрава почва под краката си, но можете да разчитате и на доза късмет, възползвайте се по оптимален начин!

Друга водеща тема е професионалната ви реализация- можете и трябва да демонстрирате най-доброто от себе си, за да не пропуснете шансове над средното ниво, също такива, които трайно ще се закодират в имиджа и кариерното ви развитие. Под подобен натиск мнозина ще сменят рязко реализацията си, някои ще се изкачат по кариерната стълбичка, ще има и такива, които ще се хванат за последни възможности, които ще прорастват те първа, но благодарение на подкрепа или съобразно мнението на водещи за тях авторитети… Пик от показателни събития, изненади и развръзки на положени вече усилия предстоят в дните на Пълнолунието 5-6 октомври.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени