СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 02.10.2017 – 08.10.2017

x


Пълнолунието от 5-6 октомври ви засяга пряко, приоритетно партньорските ви отношения или обществено положение, според връзките, които сте създали, укрепили или разтрогнали. Звездите продължават да ви закрилят в значима степен, така дори и да не се случват по план и съвсем според очакванията ви текущите събития, те все пак ще прорастват за дълго и в бъдеще според инициативността ви, също – на къде сте вложили мощният енергиен поток.

През тази седмица може да бъдете въвлечени в активни дебати, да ви се наложи да правите определящ важен избор, да действате стратегически и да избягвате преки конфронтации.

Същевременно щастието може да ви споходи по един неочакван начин и/или пред вас да се отворят нови, допълнителни възможности, вид алтернативи, при условие, че настоящото положение не ви удовлетворява или е изчерпано като перспектива на развитие.

Ще имате достатъчно подсказки, също и ресурси на за въздействие и изглежда, че крайният резултат в основата си се определя от посоката, която ще предпочетете, от търпението, което сте склонни да проявите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени