СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 09.10.2017 – 15.10.2017

x


Водещо астрологично събитие за вас е навлизането на Юпитер във вашия зодиакален знак, който ще ви помогне да разширите границите на възможното пред вас и то за много дълъг период от време.

За сега е полезно да знаете, че е важно да си изградите план-график, който да преследвате, съответно – кои са мечтите ви, в какво искате да вложите този уникален шанс, който ще се настани в живота ви и ще прораства, благодарение на действията ви, но и на късмет, подкрепа, които ще ви съпътстват… Юпитер изисква ръст, разширение, ако не по желание, то по принуда и чрез различни външни стимули. Разбира се, по-добре е човек да е с една крачка напред и да се възползва от текущи обстоятелства, а не да се остави да бъде влачен от Съдбата – образно казано. Все пак, вие получавате мощна подкрепа и тя те първа ще се разгръща. На този етап набележете посоката, ако нещо препятства успехите ви – отстранете го, за да освободите място за друго и по-надеждно, качествено.

Ще имате достатъчно подсказки за горе-споменатото и в лицето на близкото ви обкръжение /приятели, колеги/, и в чисто материален аспект – къде изтичат ресурсите ви, дали можете да преодолеете пропуските или се налага да отворите нова страница.

Вие сте на прага на житейски кръстопът, необходимост да оставите нещо зад гърба си, да се ориентирате към ново по-перспективно, надграждащо потенциала ви, повишаващо авторитета ви, а хубавото тепърва предстои!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени