СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.10.2017 – 05.11.2017

x


Ежедневието ви е доста динамично, перманентно ви предоставя възможности, но и изненади, понякога – обрати, които не ви позволяват да се отпускате и така е правилно. До 04 ноември вие имате шанс да подобрите положението си на работното място, да получите дори повишение, ако се доберете до опеката на по-възрастни и/или влиятелни лица, също можете да разчитате на развръзка, заслужена разплата на вече положени усилия. Същевременно и както вече споменах, далеч не всички са толкова доброжелателни, ако има скрити и неявни, подмолни течения, които спъват пътя ви към целите, те ще бъдат съвсем точно идентифицирани сега с пик от показателни събития и развръзки през втората част от периода.

През цялата седмица околните ще ви указват особено въздействие, на моменти, че ви се струва, че можете да разчитате на тях на 100%, после, че се опитват да ви внушават определени истини, да ви влияят и направляват, а в по-неприятна форма направо да ви манипулират и да се възползват от вас. При всички случаи водите разговори, които ви указват съществено влияние, докосват сърцето ви и само трябва да отсявате сеното от плявата – образно казано.

Фокусна точка са и партньорските ви отношения – лични или делови, анализирайте случващото се, то може да е фон за цялата предстояща година, че и повече. Звездите изискват да обновите връзките си като ги надградите, развиете с общи и по-далечни цели, например решение за съвместно съжителство, брак или друг творчески, съвместен проект и т.н. Ако това е невъзможно, тогава може да се получи мощен емоционален вакуум, който да ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Пик от показателни събития и новини предстоят по времена на Пълнолунието – 03, 04 ноември…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени