СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 15.10.2018 – 21.10.2018

x


Хора близки до сърцето ви – от партньори до роднини и деца обсебват вниманието ви, изискват по-голяма адаптивност, наместване на пластовете в сърдечните ви дела. Под влияние на случващото се вие може да преосмислите своята линия на поведение, да преоцените важни за вас връзки, защото сте склонни да анализирате в дълбочина случващото се, разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате.

През първите дни на тази седмица водите доста емоционални разговори, изяснявате си чувства, ако има някакви натрупани недоразумения, то те ще ескалират, за да вземете мерки и не ги обикаляте повече. В оптимален случай това ще се превърне в повод да изчистите спорни теми. Все пак можете да чуете или да изкажете думи, които ще имат дълготрайно отражение и нека те да са във ваша полза или поне да ви помогнат да откриете най-добрата посока на развитие в личен план.

Ако горе-описаното не ви вълнува, тогава акцентът ще бъде върху собствен бизнес, който искате да развиете, хоби, което отнема голяма част от времето ви. Каквото и да е, обединяващо правило е, че това може да се превърне в повод за повишени разходи.

Внимавайте само чисто финансови въпроси да не застават между вас и любимите ви хора. При всички случаи ви се налага да инвестирате време или пари в любими хора или занимания, ако прецените, че си заслужава – действайте без напрежение и това ще бъде забелязано, оценено по достойнство.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Удобен шик избираме днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени