СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 03.11.2018 – 09.12.2018

x


Водеща тема за повечето от вас се превръща професионалната реализация, защото амбициите ви нарастват, понеже ескалират нови условия, изисквания на труд, но също така се появяват и варианти за вашето развитие.

Ако това не е приоритетен въпрос за вас, тогава ежедневието ви може да е доста натоварено поради други причини извън обичайните, например хора, стоящи далеч от вас ви указват съществено влияние и могат да променят вектора ви на развитие.

При други може да възникне необходимост от пътувания, уреждане на документи, евентуално преподписване на договори и т.н. Част от тях могат да се обновят, други да се прекъснат, но ще отпаднат предимно онези, които са изживели своето време и ще отворят място за нови и по-добри перспективи на развитие пред вас и при това дълготрайни. През тази седмица се наместват пластовете в този сектор на развитие, някои шансове ще се обновят, вие можете сами да ги инициирате като действате в подобна посока, особено след новолунието на 07, 08 декември.

Въпроси отнасящи се до деца, любими хора и партньори получават втора възможност да се укрепят, стоплят, трансформират в положителна посока. Може да възникне необходимост да се справяте с приоритети, подобно на „старата песен на нов глас“, също може да се насочите към нещо любимо, изгубено, но с възможност да си го върнете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени