СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 10.12.2018 – 16.12.2018

x


Луната е нарастваща, а акцентът в живота ви – да изпробвате нещо различно, което да доведе до различни резултати, за да ви освободи от напрежение, справяне с някои обстоятелства, които ви дразнят или отчитате за извън контрола ви. Успехът и справянето с предизвикателствата ви е почти на 100% гарантиран, стига да проявявате повече търпение, точно търпението може да се превърне в ключ за преодоляване на всякакви предизвикателства.

Звездите ви „бутат“ в посока да оставите зад гърба си хора или обстоятелства, които ви носят повече загуби, буквално или в по-широк смисъл, отколкото полза. Особено очевидно е това в петък и събота, но не само, ако има нещо нечестно или подмолно, което ви дестабилизира, то ще се прояви. Не съжалявайте, ако някой напусне живота при през това време, това ще се превърне във вакуум, който ще бъде бързо запълнен.

Появяват се шансове да повишите доходите си, да подействате положително на общественото си положение чрез подкрепа, която получавате от партньори или влиятелни личности.

Здравите връзки /лични или делови/ ще стават още по-здрави чрез обединяващи, обогатяващи цели, които се обмислят, обсъждат, стартират, а останалите ще се разпадат, вероятно и необратимо…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени