J. Lo разказва за стила на J. Lo

x


 


Дженифър Лопес винаги е била известна освен с гласа си, и с провокативните сценични облекла. Певицата получава похвали за своя стил доста често, а и самата тя твърди, че е важно всяка дреха да се носи с увереност. 

43-годишната певица, която създаде собствена модна линия за веригата магазини Kohl`s, разкри, че черпи вдъхновение от три много различни модни икони. "Ако смесите Джаки Онасис с Мадона през 80-те години и Ава Гарднър, ще получите нещо като моя стил", заяви Джей Ло.

"Просто трябва да решите с какво се чувствате най-уверени, защото увереността прави хората да изглеждат секси", категорична е звездата. Тя коментира и развитието на стила си, като разкри, че продължава да се придържа към уличната мода, но я комбинира с висшата мода. "Израснах в Бронкс, така че в стила ми има повече ърбън, хип-хоп влияние. Моята мода в музиката и на червения килим беше повлияна, тъй като влязох в бизнеса и започнах да работя с различни дизайнери. В крайна сметка смесих всички стилове", сподели певицата пред американското списание "ОК!"

текст: Станислава Тотева

снимка: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени