СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.08.2019 – 18.08.2019

x


През тази седмица Юпитер започва да се движи директен и ще преобрази вашите връзки, договори, среда на съществуване до края на ноември. Влизате във важен етап на развитие, когато вашето благоденствие в значима степен зависи от собствените ви ораторски способности, натрупани знания, умение да отстоявате интересите си и да преговаряте за тях.

По различни поводи всичко ще се завърти около тази необходимост, например защото се премествате, заемате нова длъжност, сключвате контракти, които ще изискват точно това – да се доказвате пред другите – общо. Мнозина ще усещат това и по един естествен начин, за да не пропускат шансове ще бъдат социално много активни и така е правилно, това ще може да ви гарантира успехи за дълго, да заемете по-престижни позиции, да създадете нови и важни взаимоотношения и т.н.

Не ви липсва компания, внимание, хора на които да разчитате. На кого и в каква степен, до какво са довели ваши минали действия и желания – разбирате с пик от събития около Пълнолунието на 15 август.

Ако има личности, които внасят смут в душата ви, това ще бъдат предимно такива, които са стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, оценете до колко да им се доверявате, да приемете нещо ново и различно, което ви предлагат или по-скоро това е дестабилизация, от която трябва да се пазите.

Полезно е през последните дни на седмицата да сте по-внимателни при подписване на дългосрочни документи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени