СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП везни 02.09.2019 – 08.09.2019

x


Пред вас може да съществува някакъв избор, който можете да направите, в основата на това стои въпросът дали да се опитате да задържите нещо от миналото или да се ориентирате към друго – по-надеждно и перспективно или пък преобразуванията са неизбежни и се диктуват от външни и независещи от вас фактори.

Някакви житейски програми са на път да се изчерпат, но пък се появяват други и по-перспективни. В този процес получавате подкрепа от семейството си или пък точно то – семейството ви влияе силно за това каква посока да изберете.

Това е благоприятен период да разрешите дълго трупани въпроси, които се отнасят до дом, недвижимо имущество, местоживеене, условия на съществуване – общо.

Информационният поток е много усилен, можете да идентифицирате скрити процеси, там където ги има. Все пак е полезно да се пазите повече от манипулации или подвеждане, оставете се интуицията, съвместно с рационалната ви мисъл да ви водят.

Вашата позиция е активна, но не винаги са видни истинските ви намерения, желания, проекти за бъдещето. „Щастието обича тишината“- твърди една поговорка, на този етап тя е напълно валидна за вас – колкото по-малко прокламирате идеите си, но действате в избраното направление, толкова по-значими са шансовете да постигнете съкровена мечта.

Периодът е отличен, ако е възможно да си дадете почивка, да пътувате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени