СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 20.01.2020 – 26.01.2020

x


Социалната ви активност расте, а заедно с нея се усилва и информационният поток, полезни, важни новини, които получавате. Част от тях ще използвате и ще превъртите в своя полза, за да съхраните извоювани вече позиции.

Друга част от чутото ще ви изненадва и ще променя предварителните ви планове.

Част от чутото ще засегне професионалната ви реализация и ще покаже какво от тази сфера на живота ви следва да се обнови, промени, ако не по ваше желание, то по външни причини… Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, отговорите на тези очаквания, толкова повече ще растат шансовете случващото се да е във ваша полза.

Моментът е подходящ чрез преговори да защитите интересите си, да спечелите нещо значимо или да повишите доходите си.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава рязко можете да скъсате връзки и договори, които не кореспондират с бъдещия ви професионален просперитет, но не само – положение в колектив и т.н.

Вие проявявате висока инициативност, която се отразява и на домашната, семейна среда на съществуване. В този сектор може да се радвате на повече добронамереност и разбиране, но въпреки всичко да възникват някои разминавания, недоразумения, например вие да желаете едно, а на практика проявлението и в домашната атмосфера да се случва друго.

Внимавайте това да не се превърне в повод да обтегнете близки и семейни отношения. През последните дни от седмицата може да ескалира важно събитие, което ще освети скрити и ерозивни процеси, ако има такива и те пак така ще засегнат дома, семейството, хармонията в него…

В оптимален случай – близките ви имат повече нужда от вниманието и подкрепата ви, това дори и да не е винаги по вкуса ви, може да е причина да изчистите недоразумения чрез взаимо-помощ, прояви на повече разбиране, вероятно като се наложи да промените нещо в подхода си в името на общото благо, вид хармония и т.н…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени