СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 10.02.2020 – 16.02.2020

x


Периодът е подходящ да разгърнете потенциала си, да сбъднете ваша съкровена мечта като се включвате в активни дебати, привличате подкрепа и одобрение от страна на близки до сърцето ви хора…

Информационният поток е много усилен, дава ви шанс да изпъкнете, да утвърдите мнението си или пък да отговорите на повишени изисквания, да се справите с евентуална конкуренция.

При всички случаи настоящата седмица ви дава много възможности, над средното ниво, а успехите пряко зависят от вашата инициативност.

Повече ще ви влекат лични приоритети, хоби, ако имате такова, също, ако имате собствен бизнес, то сега също имате шанс да направите пробив в избраното от вас направление.

Рутинната работа ще ви натоварва повече, може да ескалират вид обсъждания, нововъведения, които да изискват реорганизация.

В друг случай – самите вие може да изпитвате колебания по кой път да продължите, дали сами да не внесете някакви промени в този сектор – професионална реализация.

Не е нужно да бързате, на този етап само усещате „ветровете на промяната“, които тепърва предстоят и могат да ви пренесат на нови релси на развитие до началото на април.

Засега е полезно да усетите попътните течения и да се захванете за тях, а може би да сте по-наясно какво наистина искате. В този процес силно влияние ще ви указва семейството ви, то може да ви насочва или да се налага да се съобразявате подчертано с него, за да се развивате в оптимално правилна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени