СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 16.08.2021 – 22.08.2021

x


През настоящата седмица вие успявате да канализирате мощната енергия от промени, която в последно време ви влияе силно в една конструктивна посока, която ще ви даде морално удовлетворение.

Вие може да се стремите към преобразувания в живота или те се налагат по външни и независещи от вас причини, ето че сега, всичко това може да обнови и подобри начина ви на живот.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близки и любими хора. В обкръжението ви може да съществуват енергични личности, които да ви помагат, ако се нуждаете.

Всичко това се случва на фона на бурни процеси, те може да са реални и засягащи общественото ви положение, репутация, условия на съществуване в дома или това са ваши вътрешни усещания и преживявания.

Както става ясно вече, вие може да канализирате тази мощна енергия в една конструктивна посока, но е важно да имате конкретна цел, в която да вложите съществуващите възможности.

Вашата покровителка Венера вече транзитира през Везни, така че ще допринесе за вид хармония и одобрение, особено на работното ви място и при взаимоотношенията с ваши колеги.

Това може да се превърне в повод за хубави промени, които се отнасят до професионалната ви реализация, шанс за издигане, ако условията на труд го позволяват и тази тенденция ще расте през втората част на седмицата.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени