СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 16.08.2021 – 22.08.2021

x


Навлизате в период, през който демонстрацията на висока квалификация, последвано и с принципно поведение ще се превръщат в повод вие да печелите все повече симпатии и одобрение от страна на важни за вас хора.

През тази седмица вие утвърждавате авторитета си, действате позитивно на общественото си положение, кариерно развитие и репутация. Всичко това ще ви даде шанс да стабилизирате доходите си, да ги подобрите или да намерите нови и дългосрочни източници за печалба. Част от шансовете сами могат да застават на пътя ви, но други е добре и вие да избирате целенасочено.

Въпреки всичко и на този фон – вашите разходи си остават високи, все още сте застрашени и от загуби, които могат да бъдат провокирани от некоректни личности, които действат против интересите ви.

В оптимален случай – вие харчите повече за любими хора, но всичко е добре преценено и съответно е наред.

Периодът не е подходящ да задлъжнявате и трябва да бъдете по-внимателни при взаимодействие с финансови институции. Дръжте настрана онези, за които преценявате, че могат да ви донесат щети, ако има такива, то ще бъде достатъчно видно.

Ако пътувате, общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, това ще е допълнителен повод за израстване, разширяване на хоризонтите на развитие пред вас  или като минимум – да си изкарате приятно с любими хора, да разнообразите ежедневието си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако ще е тренч, нека да е кожен.

Ако сте пропуснали
Най-четени