СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 13.09.2021 – 19.09.2021

x


Вие все още се намирате в период, през който имате уникален шанс да разширите хоризонтите си на развитие, в чисто професионален аспект, но не само, вие също така може да увеличите вашето влияние, да привлечете на ваша страна влиятелна или друг вид опека, от която да се възползвате. Може да имате подчертана необходимост да общувате с лица, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, такива, които са извън традиционното ви обкръжение…

Те могат да се превърнат в повод за допълнителни шансове, може да ви дърпат напред и нагоре или пък ще компенсират някои недоразумения, или разочарования от други и близки до вас лица.

Информационният поток е много усилен, част от чутото може да ви помогне да видите един друг и скрит до този момент ъгъл, който влияе на вашите връзки, лични или делови. Знанието винаги е сила и винаги е полезно, възползвайте се от него, за да превъртите някои предизвикателства в полза.

През тази седмица от вас ще се изисква да проявявате повишена адаптивност, така че да съхраните успехи до този момент, завоювани позиции и т.н.

На този фон – инициативността и борбеността ви ще растат, така че да се справите с повишена конкуренция или да стартирате изкачване на нов връх…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако ще е тренч, нека да е кожен.

Ако сте пропуснали
Най-четени