СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Вие сте в силно трансформиращ период, който може да се отрази на различни нива от вашия живот и приоритетно върху вашите доходи, финансово състояние, онова, което имате – общо.

Ключът към вашите успехи е доброто отношение с хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Ако се движите в правилна посока, тогава през тази седмица вие ще можете да си върнете нещо изгубено, ще получите награда  за полагане до този момент усилия, ще се радвате на вид опека, пред вас ще се разкриват варианти за печалба и със съответните позитиви.

Ако между вас и определени личности са възникнали конфликт на интереси, те ще се възобновят, приемете го като втора възможност в такъв случай, така че сега да реагирате различно и да получите по-добър резултат от миналото.

Ако не действате така, тогава може да се въвлечете във водовъртеж от недоразумения, които да ви нанесат щети, ако не веднага, то перманентно и в различна степен през целия октомври и със съответните последици. Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение се превръща в проводник на много силни чувства, възможности, но и предизвикателства, които трябва да преодолявате чрез вид стратегия, която сте обмислили предварително и добре.

Любовта е на заден план или я „гледате от разстояние“, буквално и в по-широк смисъл, за да определите какво предстои, така сглобявате една цялостна картина и надниквате в по-далечното бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени