Samsung Fashion Show се завръща!

x

За втора поредна година, в разгара на лятото, Samsung България, организира грандиозен спектакъл – Samsung Fashion Show. На 10 юли 2024 г. (сряда) от 20 ч. на площада пред катедралата „Св. Александър Невски“ технологичният бранд ще събере на едно място почитателите на модата, музиката и високите технологии. Изпълненията на световноизвестният цигулар Васко Василев и група „Ъпсурт“, и ексклузивното модно шоу ще изпълнят пространството в центъра на София. Събитието е отворено за всички жители и гости на града.



Samsung България продължава партньорството си със Столична община в името на каузата „Ходенето е модерно“ за насърчаване на активния и природосъобразен живот. Локацията пред катедралата „Св. Александър Невски“ – емблематична за София, е избрана от организаторите и заради лесната й достъпност пеша, с градския транспост или с велосипед, в унисон с усилията за постигане на по-ниски или нулеви емисии в градската среда.

„Щастливи сме, че Samsung Fashion Show се превръща в традиция в лятна София – ексклузивен спектакъл за всички почитатели на съвременните технологии, смелите модни решения и изразяването на индивидуалния стил“, коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.

Събититието се организира в сътрундичество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Ще се видим на 10 юли!


Текст и снимка: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени